Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 25. februar 1999 kl 23.15 Kodenavn Bugs

Kodenavn Bugs (t)

NRK1 torsdag 25. februar kl 23.15
Kodenavn Bugs

Gjensyn med gammel flamme
I kveldens episode av spenningsserien \"Kodenavn Bugs\" blir Ed kontaktet av en gammel flamme, den vakre Sasha. De har ikke sett hverandre på ti år, og det skal vise seg at mye har forandret seg på den tiden...
Grunnen til at Sasha kontakter Ed, er at hun trenger hjelp til å få lånt et helikopter. Hun inviterer ham hjem på middag, og de to har det riktig hyggelig - helt til noe uventet skjer.
Samtidig jakter Beckett, Ros og Alex på en hacker som har kommet seg inn i dataanlegget til fengselsvesenet. Dette har ført til at fanger er blitt satt fri før tiden. I et forsøk på å løse saken, velger Beckett å utgi seg for å være straffedømt. Og sporene leder i en svært overraskende retning...

Om serien
\"Kodenavn Bugs\" er en britisk spenningsserie som har hatt stor suksess på BBC. Serien har hatt like store seertall som \"Østkantfolk\" og lottotrekningen i Storbritannia.
Her følger vi tre detektiver som hamler opp med alt fra terrorisme til internasjonal kriminalitet ved hjelp av avansert teknologi og utradisjonelle metoder. Hovedpersonene har hver sine spesialiteter: Ed er helikopterpilot, klatrer og kampsportutøver, Ros er dataekspert og Beckett detonerer bomber og trenger gjennom forsvarssystemer.
Den mest kjente av hovedrolleinnehaverne er Craig McLachlan som spiller Ed. Han har spilt i \"Naboer\" og også hatt flere platesuksesser, blant annet hiten \"Mona\". Jaye Griffiths, som spiller Ros, er kjent fra NRK- seriene \"Mellom frontene\", \"Bydels-Buddha\", \"Maigret\" og \"Hjertets makt\". Jesse Birdsall fikk sitt gjennombrudd som skuespiller i rollen som Beckett.
De to nye skikkelsene i serien, Jan og Alex, blir spilt av henholdsvis Jan Harvey og Paula Hunt.
NRK 1 torsdag kl 23.15

Bilde (elektronisk via NTB/Data-tv/Internett)
Ed (Craig McLaghlan) blir oppsøkt av en gammel flamme (Simone Bendix).

Britisk spenningsserie
Produksjon: Carnival Films for BBC
Originaltittel: Bugs (season 3)
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, 23 04 77 51
I rollene: Craig McLachlan, Jesse Birdsall, Jaye Griffiths