Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 19. februar 2011 kl 20.55 Det må jeg gjøre før jeg dør

Svømme med delfiner


Anne Granli har en stor drøm: å svømme med delfiner. Tore tar henne i kveld med til Rødehavet.

Da Tore Strømøy gikk ut og oppfordret tv-seerne til å komme med sine største drømmer, var det flere jenter som ønsket seg en svømmetur med delfiner i asurblått hav. Redaksjonen plukket tilslutt ut 38 år gamle Anne Granli fra Gjøvik. Hun er en travel trebarnsmor i en hektisk tilværelse der jobb, hjem og unger står i fokus. Å svømme med delfiner ville gi henne ny giv i hverdagen! Dessuten var hun i sin ungdom en av Norges beste kvinnelige svømmere, og hun fikk ofte beskjed om å studere delfinens bevegelser for selv å bli en enda bedre utøver.

Delfinene som tv-teamet fant frem til, var ville og svømte rundt i Rødehavet. Det var derfor nødvendig at den som skulle få drømmen oppfylt, var en dyktig svømmer. I april i fjor la "ekspedisjon-delfin" av gårde til Egypt. Hvordan resten gikk, får du se i kveldens program. Flott blir det uansett!

Mona Grudt snakker ut med Tore
Tidligere Miss Universe, nå programleder og redaktør Mona Grudt, kommer til studio for å snakke med Tore om Janteloven.

Om serien
Tore Strømøy fikk over tusen svar den gangen da han bad publikum om å sende inn sine høyeste ønsker til ham. I ett år har han reist rundt med de heldige utvalgte, både i Norge og resten av verden, for å oppfylle deres drømmer.
I serien møter vi disse personene. Vi blir også kjent med spennende mennesker som snakker om forskjellige sider av livet.

Egenproduksjon 2010
Programleder: Tore Strømøy
Pressekontakt: Karoline Berg, 90108954
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, info@nrk.no 815 65 900