Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 3. juni 2006 kl 21.35 Kar for sin kilt

Familiens sorte får

Donald MacDonald vender tilbake til Glenbogle. Foto: BBC.
Donald MacDonald vender tilbake til Glenbogle. Foto: BBC.
Etter å ha vært borte i 40 år vender Donald MacDonald tilbake til Glenbogle. Men gjensynet med familien er ikke overstrømmende hjertelig – den gamle racerbilkjøreren er nemlig tvunget hjem av politiet i husarrest.

Politiet er lei av Donalds stadige lovbrudd, og har bestemt at familien hans må overvåke ham under husarresten. Donald er lite entusiastisk over ordningen og Paul legger raskt merke til den iskalde atmosfæren mellom Donald og Molly.

For å prøve å glemme ekteskapsproblemene sine kaster Lexie seg entusiastisk inn i planleggingen av Mollys 60-årslag. Men om jubilanten er like entusiastisk er en helt annen sak.

Om serien
Tradisjonen tro tar vi turen til det skotske høylandet når sommeren nærmer seg. Det klart for den nest-siste sesongen av den populære serien "Kar for sin kilt". Den syvende og siste sesongen ble nylig avsluttet i England. Det er foreløpig ikke planer om å produsere flere episoder. Da "Kar for sin kilt" gikk sommeren 2004 hadde den 531 000 seere i snitt og en markedsandel på 50, 7 prosent.

Britisk dramaserie (2005)
Originaltittel: Monarch of the Glen (sesong 6)
Produsert av: BBC
Med: Susan Hampshire (Molly), Lloyd Owen (Paul), Simone Lahbib (Isobel Anderson), Tom Baker (Donald MacDonald), Dawn Steele (Lexie), Hamish Clark (Duncan), Alexander Morton (Golly), Jessica (Rae Hendrie).
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, 23 04 98 41/909 55364
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900 (mail: info@nrk.no