Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 onsdag 25. januar 2012 kl 02.40 Kjærligheten biter

Den symbolske verdien av et bananbrød


Kvinnen baker bananbrød til elskeren sin, han friker ut og sier at han ikke er klar for et forhold. Han spør de kan være venner. Hun blir lei seg, men nekter å la seg dumpe av ukjente grunner og tar mannen på ordet.

Hvordan vil han reagere når hun tropper opp på døra hans med Katherine Heigl-filmer og en hårbørste, for pleier ikke venner å se film sammen?

Mannen tar kvinnen med på strippeklubb, hun må late som hun er med på moroa, for de skal jo være venner. Kaoset er komplett: det handler om sex, dating og de uskrevne reglene.

Om serien
Hvor langt er du villig til å gå for kjærlighet? Eller bare litt kos? I denne sjarmerende serien fra NBC får vi en annerledes serie om jakten på en partner. Serien handler om Annie og Frannie, to single kvinner som erfarer opp- og nedturene med dating, kjærlighet og sex, mens alle deres andre venner er godt etablerte.

Dette er en serie om kjærlighet og alle de sprø tingene man gjør når man er forelsket, som å konkurrere med kjærestens favorittbamse, eller å lyve om at du er jomfru.

Produsert av NBC Universal (2011)
Originaltittel: Love bites
Presseansvarlig: Sarah Jordanson Fauske , tlf: 41 50 67 47
TV-seere kan kontakte Publikumsservice: info@nrk.no , tlf: 815 65 900