Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 17. oktober 2005 kl 20.55 Little Britain

Gøy på landet

Slankeeksperten Marjorie Dawes (Matt Lucas) (t.h), er plutselig veldig hyggelig mot Meera (David Walliams)…(Foto:BBCThree)
Slankeeksperten Marjorie Dawes (Matt Lucas) (t.h), er plutselig veldig hyggelig mot Meera (David Walliams)…(Foto:BBCThree)
Vicky plager de andre passasjerene på bussen, og Lou tar Andy med på skøytebanen. Emily og Florence foretar en spasertur i parken, men møter dessverre en plagsom gjeng med gutter som spiller fotball.

Daffyd melder seg på audition for en rolle i "Hamlet", og Marjorie Dawes er utrolig nok svært hyggelig mot en av de mest plagede i vektvokter-klubben, Meera. Dette har selvsagt ingenting å gjøre med at Meera nylig vant en stor sum i lotto…

Om serien
Little Britain er opprinnelig en svært populær radioserie som BBC nå har laget fjernsyn av. Seerne inviteres på en ellevill oppdagerferd på de britiske øyer. Det sørger komikerne Matt Lucas og David Walliams for. Disse to spiller nemlig samtlige roller.

Vi blir med på en begivenhetsrik reise til det skotske høylandet, gjennom Wales og den rolige engelske landsbygda til de noe mindre rolige bydelene i de store byene. Og persongalleriet er mangfoldig. Her er et lite utvalg: Daffyd er den eneste homofile mannen i landsbyen – og sånn skal det også være hvis han får bestemme. Marjorie Daes er en slankeekspert med tvilsomme metoder, og skolejenta Vicky Pollard er alle læreres og sosialarbeideres skrekk. Transvestitten Emily og folk i Downing Street nr. 10 er også med i persongalleriet, samt de uatskillelige vennene Lou og Andy.

Britisk komiserie (2004)
Produsert av BBC Three
Originaltittel: "Little Britain", sesong 2
Med Matt Lucas og David Walliams
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78


LENKER
  • Hjemmeside