Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 18. juli 2002 kl 20.00 Kokkekamp

Uten mat og drikke

Bent Stiansen og Madame Liv Grete Skjelbreid Poirée (Foto: Bengt Wilson)
Bent Stiansen og Madame Liv Grete Skjelbreid Poirée (Foto: Bengt Wilson)
Nei, uten mat og drikke duger heltinnene ikke. I kveld får kokkene Odd Ivar Solvold og Bent Stiansen besøk av våre mestvinnende og flotteste idrettsjenter, nemlig Stine Brun Kjeldaas og Liv Grete Skjelbreid Poirée. Damenes plastposer inneholder neppe kaloribomber.

Stine Brun Kjeldaas er Norges snowboard-dronning. Hun avsluttet 2000 med å vinne fire verdenscuprenn på rappen, etter blant annet å ha sikret seg verdensmestertittel tidligere i snowboardsesongen. I 2001 ble det sølv i VM.

Liv Grete Skjelbreid Poirée har smilt seg inn i hjertene til hele det norske folk i løpet av et par vintersesonger. At skiskytterjenta også har en samling edle medaljer å vise til, gjør henne ikke mindre populær. Dessuten har hun giftet seg med sin Raphaél, Frankrikes store skiskytterkonge som på en måte er blitt hele Norges "svigersønn". Hver gang han har vunnet en konkurranse, forteller han hvor viktig Liv Grete er for ham, og at de to har vunnet medaljen sammen. Kanskje Liv Grete gjør gjengjeld og stiller med råvarer til en fransk rett?

Brita Garden holder som vanlig i trådene og passer tiden.

Om "Kokkekamp"
Programleder Brita Garden er igjen klar med oppfordringen "Klar, ferdig, kok!". Som alltid i det populære matprogrammet "Kokkekamp" danner to velrenommerte kokker to lag med hver sin gjest. Lagene skal lage tre retter på 20 minutter med gjestens innkjøpte råvarer til en pris for rundt hundrelappen.

Mesterkokkene Harald Osa, Bent Stiansen og Frode Aga er på plass også denne sesongen, og de får følge av to nye kolleger, Arne Jermstad og Odd Ivar Solvold.

Programleder Brita Garden
Prosjektleder Stina Greaker
Pressekontakt Anna-Marie Normann, 23 04 78 53

Bilder
1. Bent Stiansen og Madame Liv Grete Skjelbreid Poirée (Foto: Bengt Wilson)

2. Snowboard-dronningen Stine Brun Kjeldaas og kokken Odd Ivar Solvold (Foto: Bengt Wilson)