Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 24. juni 2001 kl 20.30 Barmeny spesial - Einar Førde

Takk for maten

Kan den avtroppende kringkastingssjef lage mat? Barmeny utfordrer Einar Førde.
 (NRK foto:Eva Berg)
Kan den avtroppende kringkastingssjef lage mat? Barmeny utfordrer Einar Førde. (NRK foto:Eva Berg)
Einar Førdes tid som kringkastingssjef er snart over, og før han slutter ville han gjerne være med i et ”Barmeny”-program. I kveld byr anledningen seg: Førde får lage sitt ønskemåltid for seerne. Det foregår i NRKs kantine, sammen med mesterkokken Lars Barmen.

Kveldens meny spenner helt fra Sunnfjord til Kina. I NRKs kantine vil herrene lage retter både av brisling og av brosme, som er noe av det beste Førde vet. De tilbereder også suppe fra Schezuan-provinsen i Kina, due i gåseleversaus og grillet ost til dessert.

Habil kokk
Einar Førde påstår selv at han er en habil kokk, og at det hjemme er han som ta hånd om maten. Og det var langt fra noen usmak på rettene som blir laget i ”Messa”!

NRK1 søndag kl 20.30

Egen produsert matprogram
Programleder Lars Barmen
Prosjektleder Are Fiva
Pressekontakt:Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53

Bilde
Kan den avtroppende kringkastingssjef lage mat? Barmeny utfordrer Einar Førde.
(NRK foto:Eva Berg)