Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 12. september 2002 kl 20.30 Millionloddet

Mord og bryllup

Sarah (Sarah Churm) og Phil (Damian Zuk) er klar for giftermål. (Foto: ITV)
Sarah (Sarah Churm) og Phil (Damian Zuk) er klar for giftermål. (Foto: ITV)
Alison kjemper med å komme over at David har tilstått å ha drept broren Graham. Samtidig ringer Tamsin og forteller at Virginia har falt i elven York. Alison tror Virginia har forsøkt å begå selvmord på grunn av drapet på Graham, men grunnen er en helt annen. Ellers står Sarahs bryllup for døren

Det er nemlig Virginia som har stjålet penger fra morens fond, og nå angrer hun dypt. Alison tilgir Virginia øyeblikkelig når hun forklarer grunnen.

Det neste spørsmålet er hva de skal gjøre med problemet Graham. Alison og David bestemmer seg for å vente med å gå til politiet til etter Sarahs bryllup. Sarah står nemlig klar som brud for sin Phil.

Alt er snudd på hodet for familien Braithwaite. Kan familien klare å lande på begge bena, eller er det allerede for sent?

Om serien
I forrige runde av ”Millionloddet” vant husmoren Alison Braithwaite 38 millioner pund i et lotteri. Hun bestemte seg for å holde lotterigevinsten hemmelig for alle, også familien, og hun startet et firma for å hjelpe dårlig stilte mennesker.

Alisons ektemann hadde også hemmeligheter, om enn av en annen karakter. Han hadde nemlig en affære med sin sekretær Elaine, noe Alison var helt uvitende om.

Når vi nå møter familien igjen, er alle hemmelighetene avslørt. Alison har fortalt om gevinsten, og David har gjort det slutt med Elaine. Sammen med sine døtre har de flyttet til en svær villa, hvor de er blitt vant til livet som millionærer. Det hersker likevel ingen tvil om at det er trøbbel i paradiset…

Britisk serie fra YTV
Originaltittel: At Home with the Braithwaites
I rollene: Amanda Redman, Peter Davison, Sarah Smart, Sarah Churm, Keeley Fawcett, Lynda Bellingham og Sylvia Syms.
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10