Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 15. desember 1998 kl 19.35 Da Capo

Da Capo (ttv)


NRK1 tirsdag 15. desember kl 19.35
Da Capo! (8:8)

Svein og Carsten Byhring
I kveld er Svein Byhring hovedgjest i \"Da Capo!\" Han forteller om sin egen allsidige karriere og om sin bror Carsten, som ville ha fylt 80 år for en uke siden.
Svein Byhring har vært skuespiller ved Riksteatret en årrekke og han har vært med både i barne-tv og underholdningsprogrammer på 60-tallet. Han lagde blant annet en herlig parodi på Odd Grythe og hans program \"Ut i det blå\". Svein Byhring \"var\" Odd Grythe med regnfrakk, sydvest og mikrofon i \"Ut i det grå\".
Broren Carsten var en gudbenådet revyartist som har gledet mange med sin kunst, både på scenen og filmlerretet. Hva hadde \"Olsenbanden\" vært uten Kjell, i Carsten Byhrings skikkelse.Revynummeret \"Bevegelige helligdager\" er en klassiker, men i kveldens program får vi se en monolog av Alf Hartmann fra arkivet, \"Aldri har så mange...\" Sitatet er fra en av Sir Winston Churchills taler.

Guri Schanke og allsang
Guri Schanke gjester \"Da Capo!\" i kveld, og hun bidrar med to sanger, blant annet \"Et lite rekkehus\".
Allsangene står i julens tegn. Vidar leder an i \"Bjelleklang\" og \"Sjømannsjul på Hawaii\". Orkestret spiller et utdrag fra Schuberts femte symfoni, og Oslo-koret synger folketoner.
NRK1 tirsdag kl 19.35

Bilde
Vidar Lønn-Arnesen, Svein Byhring og Gunvor Hals. (Foto: Rune Lønn-Arnesen)

Egenprodusert underholdning
Prosjektleder Eva Marie Gransæter
Programledere Gunvor Hals og Vidar Lønn- Arnesen
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83