Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 9. mars 2001 kl 20.05 Beat for beat - tone for tone

Beat for beat - tone for tone (ttv)


OPPDATERT MELDING!

NRK1 fredag 9. mars kl 20.05
Beat for beat - tone for tone

Svorsk stemning i Beat for beat

Ivar Dyrhaug har kastet blikket over kjølen og funnet to svenske herrer som må sies å være norgesvenner, nemlig Tommy Körberg og Göran Fristorp. Sammen med de norske damene, Elisabeth Nord og Lisa Stokke, skulle det være duket for skikkelig svorsk stemning.

Lisa Stokke er en ung dame på 26 år, fra Tromsø og har studert på Paul McCartney-skolen i Liverpool og i London. Lisa gjorde kjempesuksess i Abba-forestillingen \"Mamma Mia\" i London for to år siden. Hun har ambisjoner om en internasjonal karriere og vil derfor bo i London. Men hun kommer gjerne hjem til gamlelandet av og til.

I kveld er Lisa på lag med Tommy Körberg. Han har en fortid som svensk rocker og har også vært med i den svenske Melodi Grand Prix. Som Lisa har han sunget Abba-musikk i London, i musikalen \"Chess\". Ellers har Tommy hatt stor suksess med julekonsertene som han og Carola turnerer med i forbindelse med høytiden. De står for Skandinavias største julekonsert, er det mange som mener.

Elisabeth Nord har gått i samme klasse som Lisa Stokke på LIPA-skolen, og er ellers kjent for filmen hun regisserte om skolen og Paul McCartney. Hun lager dokumentarfilmer for NRK, TV2 og TVNorge. Dessuten har hun nettopp vært i Frankrike og laget en film om Fremmedlegionen. Ikke dårlig for en 25-åring!

Elisabeth Nord er på lag med viseangeren og gitaristen Göran Fristorp som ofte er på besøk i Norge. Han har Evert Taube, Nils Ferlin, Beatles og engelsk folkemusikk på repertoaret. I den senere tid har Fristorp turnert sammen med Karoline Krüger, som han har kalt sin \"musikalske tvillingsjel\".

NRK1 fredag kl 20.05

Egenprodusert underholdning
Programleder Ivar Dyrhaug
Prosjektleder Axel Hveding
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 (inger.larsen@nrk.no)

Bilde
Göran Fristorp og Elisabeth Nord, Ivar Dyrhaug og Lisa Stokke og Tommy Körberg (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)