Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 26. januar 2008 kl 19.55 Borettslaget

Dugnad og dramatikk

Narvestad driver dugnaden med hard hånd. Med seg som hjelper har han søsteren Ruth. (Foto: Pål Nissen)
Narvestad driver dugnaden med hard hånd. Med seg som hjelper har han søsteren Ruth. (Foto: Pål Nissen)
I kveldens episode er det dugnad i borettslaget. Narvestad driver beboerne til vanvidd i kjent stil, med ropert og nulltolleranse for unnasluntring.

Etter intens kjeppjaging for å få beboerne i Tertitten borettslag til å yte maksimalt på dugnadsarbeidet, får Narvestad et lite hyggelig besøk av politiet. Han blir sammen med Ruth og Lillian tatt med på politistasjonen for å forklare seg om Abrahamsens død.

Vi møter en ny karakter, Dieter, som benytter enhver anledning til å prøve å markere revir når Narvestad er i timelange avhør hos politiet.

Ruths arv
Pelle gleder seg over at Ruth har arvet både leilighet og penger fra faren sin, og mener at hun skal kjøpe seilbåt for summen det utgjør.

Yngve gjør alt som står i hans makt for å slippe unna repøvelsen i militæret, men fastlegen er knallhard. Yngve får et prioriteringsproblem når han til slutt må overgi seg og pakke for repøvelsen.

Pengetrøbbel
Nikolay trenger penger og har begynt som leksikonselger, men er en elendig selger.

Linda sliter også med et pengeproblem, men tror på en rask løsning ved å satse på spillautomater.

Piirka har blitt pappa, men nekter å slutte å røyke. Snarere kan røykingen være en god insperasjonskilde når guttungen skal få et navn.

Om serien
I 2006 var det i snitt 1,1 million seere som fulgte Robert Stoltenbergs kjente og kjære figurer i Tertitten Borettslag. Nå er seersuksessen tilbake med en ny runde, og både Narvestad, Piirka, Yngve Freiholt, Nikolay og Linda Johansen er blant beboerne. I tillegg blir vi kjent med noen nye karakterer.

Egenprodusert komiserie ved NRK Underholdning
Prosjektleder: Guri Skavlan
Manus: Robert Stoltenberg, Terje Solli, Pål O. Nissen.
Regi: Pål O. Nissen
I rollene: Robert Stoltenberg, Sidsel Sørli, Hanne Dahle, Nadeem Ullah, Signy Sandsberg, Tone Grennes, Ida Marie Bakkerud
Pressekontakt: Karoline Berg, 23 04 94 86/90108954
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no


LENKER
  • Hjemmeside