Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 9. april 1999 kl 23.15 Operasjon Big Sky

Operasjon Big Sky (t)


NRK1 fredag 9. april kl 23.15
Operasjon Big Sky (46:53)

Piloter på narkojakt

I forrige episode av \"Operasjon Big Sky\" så vi at Lightfoot og pilotene i Big Sky lyktes i å sette fast narkohaien Keller. Nå er de ute på nye oppdrag for å knekke ligaen som Keller er hovedmann for.
Mens politiet foretar razziaer hos hans kontaktmenn i de større byene, skal pilotene i Big Sky forsøke å spore opp distributørene på landsbygda. Dette skal skje ved at de skal spore opp pakker med heroin som også inneholder avlyttingsutstyr.
Oppdraget innebærer store farer for pilotene, som slett ikke er opplært i å drive spaningsarbeid. Samtidig får de et innblikk i de menneskelige tragediene som narkotikaavhengigheten kan føre til.

Om \"Operasjon Big Sky\"
Denne humørfylte dramaserien hadde premiere på NRK1 i januar 1998. Fram til august ble det sendt 32 episoder i serien, og denne sesongen står 21 nye episoder på sendeplanen.
Handlingen er sentrert rundt livet ved det lille flyselskapet Big Sky. Sjefspiloten Chris Manning (Gary Sweet, også kjent fra serien \"Police Rescue\") er blitt daglig leder for selskapet, som er overtatt av nye eiere etter at Lauren solgte og reiste sin vei.
Staben for øvrig består av fem piloter og en sekretær: Jimbo (Rhys Muldoon) er en sjarmerende, uryddig fyr med usvikelig drag på damene. Italienskættede Lexie (Lisa Baumwol) er en tøff og selvstendig kvinne som setter jobben som flyger høyere enn alt annet. 22-åringen Scotty (Martin Henderson) havner stadig i trøbbel, men kommer alltid ned på beina takket være sin avvæpnende sjarm. Big Skys resepsjonist, Shay (Robyn Cruze), er en åpen og entusiastisk ung dame, mens den livsglade piloten Paula (Danielle Nuss) ikke bare er en dyktig pilot, men også en talentfull countrysangerinne. Sistemann på laget er den unge og uerfarne Rosie (Peta Brady), som er datteren til et av medlemmene i det nye styret.
NRK1 fredag kl 23.15

Bilde (via Scanpix/Data- tv/Internett)
Chris (Gary Sweet) og de andre pilotene i Big Sky havner i farlige situasjoner i jakten på narkolangere.

Australsk spenningsserie
Produksjon: Southern Star Xanadu Production og Network Ten Australia
Originaltittel: Big Sky
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, 23 04 77 51
I rollene bl.a. Gary Sweet, Martin Henderson, Rhys Muldoon, Robyn Cruze, Danielle Nuss, Bille Brown, Tim Campbell og Peta Brady