Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 6. mai 1999 kl 23.45 Kodenavn Bugs

Kodenavn Bugs (t)


NRK1 torsdag 6. mai kl 23.45
Kodenavn Bugs

Tvillingenes hevn

To ekstremt intelligente tvillinger, Marcus og Michael, skaper vanskeligheter for agentene i kveldens episode av spenningsserien \"Kodenavn Bugs\".
Tvillingene var i sin tid barnegenier og ble sendt til universitetet for å studere i en alder av 12 år. Senere fikk de jobb ved et firma der de presenterte en lang rekke geniale ideer.
Problemet var at ingen av forslagene ble realisert - før lenge etterpå. Da hadde tvillingene for lengst sluttet i firmaet, desillusjonerte og hevngjerrige. Nå er de fast bestemt på å gjøre opp regnskap med sin tidligere arbeidsgiver...

Om serien
\"Kodenavn Bugs\" er en britisk spenningsserie som har hatt stor suksess på BBC. Serien har hatt like store seertall som \"Østkantfolk\" og lottotrekningen i Storbritannia.
Her følger vi tre detektiver som hamler opp med alt fra terrorisme til internasjonal kriminalitet ved hjelp av avansert teknologi og utradisjonelle metoder. Hovedpersonene har hver sine spesialiteter: Ed er helikopterpilot, klatrer og kampsportutøver, Ros er dataekspert og Beckett detonerer bomber og trenger gjennom forsvarssystemer.
Den mest kjente av hovedrolleinnehaverne er Craig McLachlan som spiller Ed. Han har spilt i \"Naboer\" og også hatt flere platesuksesser, blant annet hiten \"Mona\". Jaye Griffiths, som spiller Ros, er kjent fra NRK-seriene \"Mellom frontene\", \"Bydels-Buddha\", \"Maigret\" og \"Hjertets makt\". Jesse Birdsall fikk sitt gjennombrudd som skuespiller i rollen som Beckett.

NRK1 torsdag kl 23.45

Bilde (via Scanpix/Data- tv/Internett)
Agentene i Byrået møter nye utfordringer i kveldens episode av \"Kodenavn Bugs\"

Britisk spenningsserie
Produksjon: Carnival Films for BBC
Originaltittel: Bugs (serie 4)
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, 23 04 77 51
I hovedrollene: Craig McLachlan, Jesse Birdsall, Jaye Griffiths