Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 23. mars 2001 kl 20.05 Beat for beat - tone for tone

Beat for beat - tone for tone (ttv)


NRK1 fredag 23. mars kl 20.05
Beat for beat - tone for tone

Humor, jazz og viser

Humoristen Per Inge Torkildsen, jazz-sangerinnen Kim Fairchild og visesangerne Rønnaug Foss Alsvik og Vidar Johansen er konkurrentene i kveld når Ivar Dyrhaug inviterer til nok en omgang med musikalsk moro. Ved tangentene sitter som vanlig Gisle Børge Styve og Trond Nagell Dahl.

Per Inge Torkildsen er fra Stavanger og tidligere medlem av Løgnaslaget. Nå opererer han helst på egen hånd, og er kjent for å bruke humoren sin til å banne i kjerka. - Gi ungdommen røyk og sprit, så ikke idretten tar dem, sier Per Inge.

Han skjønner heller ikke vitsen ved at voksne mannfolk springer i kortbukser etter en ball rundt på en bane. I det siste har Per Inge ertet på seg pensjonistene. \"Den store, stygge eldreboka\" er ikke blitt tatt nådig opp. Nå får vi se hvordan han klarer seg musikalsk.

I kveld har Per Inge i hvert fall god hjelp av Kim Fairchild, som er på lag med ham. Kim er bosatt i Bergen og har jazz, blues og soul på repertoaret.

Jazz og humor på det ene laget, altså. På det andre råder visen grunnen. Rønnaug Foss Alsvik er medlem av Rogaland visegruppe, og Vidar Johansen er vokalist i Vamp. Det gjenstår å se hvem som har klisterhjerne og absolutt gehør.

NRK1 fredag kl 20.05

Egenprodusert underholdning
Programleder Ivar Dyrhaug
Prosjektleder Axel Hveding
Pressekontakt Inger larsen, tlf: 23 04 74 83 (inger.larsen@nrk.no)

Bilde
Per Inge Torkildsen, Kim Fairchild, programleder Ivar Dyrhaug, Rønnaug Foss Alsvik og Vidar Johansen. (NRK-foto: Ole Kaland)