Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 fredag 20. juni 2003 kl 22.30 Store Studio nachspiel

Fetekur i Store Studio

Anne Lindmo og Per Sundnes får besøk av Kim Bodnia. (Foto: Jon Anton Brekne)
Anne Lindmo og Per Sundnes får besøk av Kim Bodnia. (Foto: Jon Anton Brekne)
"Store Studio" har ikke hoppet på Fedon-bølgen. I kveld gir den danske skuespilleren Kim Bodnia tips om hvordan du kan gå opp 30 kilo.

Kim Bodnia står frem som norgesvenn. Etter å ha spilt i både "Øyenstikker" og "Himmelfall" har han fått et nært og kjært forhold til Norge og norsk filmbransje. I samtale med programleder Anne Lindmo forteller Bodnia om sin karriere som sprinter, om gleden ved å bokse, om effektive fetekurer og om muligheten for at han snart takker ja til å spille i en Hollywood-produksjon.

Kveldens band er norske Zuma som stiller ulastelig antrukket og spiller radiovennlig synth-pop med høy gentlemansfaktor.

Om programmet
I "Store Studio nachspiel" blir det dybdeintervjuer og ekstranummer med de beste gjestene fra forrige sesong. Programleder Anne Lindmo og popreporter Per Sundnes samler favorittgjester og yndlingsartister rundt studiobordet til muntert sludder og intens samtale.

Blant høydepunktene utover sommeren er møtene med Kim Bodnia, Jan Kjærstad, Bertine Zetlitz, The Cardigans, Kjetil Rolness, Aksel Hennie og Vibeke Saugestad.

NRK Kultur
Egenprodusert talkshow
Programleder: Anne Lindmo
I panelet: Per Sundnes
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18 / 98 48 02 78


LENKER
  • Hjemmeside