Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 17. mai 2005 kl 21.10 Våre små hemmeligheter

Dårlig kommunikasjon

Både Lucy (Alexandra Schepisi) og Nikki (Anna Torv) har problemer med kjærligheten, men et godt vennskap er gull verdt (Foto: Southern Star)
Både Lucy (Alexandra Schepisi) og Nikki (Anna Torv) har problemer med kjærligheten, men et godt vennskap er gull verdt (Foto: Southern Star)
Nikki er frustrert når det gjelder Rob. Hun bruker mer tid på å legge igjen beskjeder på telefonsvareren hans enn å være sammen med ham. Hun mener alvor med forholdet, men hva med Rob?

Lucy har også vanskeligheter med kjærligheten, og etter hvert finner hun ut at gode, gamle Stu ikke er så verst likevel. Stu føler at han kan fortelle Lucy alt mulig, men så får hun vite noe hun skulle ønske hun aldri hadde hørt…

Adam vil gjerne sende sønnen Zack en gave på femårsdagen. Han kontakter moren, Shannon, og får vite at de har flyttet til Melbourne, noe som åpner store muligheter for kontakt med sønnen. Men Shannon ønsker ikke at Adam skal ha noen plass i Zacks liv.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Australsk dramaserie, serie 4
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Episodetittel: "Ill Communication"
Med: Samuel Johnson, Deborah Mailman, Alex Schepisi, Stephen Curry, Anna Torv, Michael Dorman, David Tredinnick
Produksjon: Southern Star
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78
LENKER
  • Hjemmeside