Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 3. oktober 1999 kl 21.15 Nytt på nytt

Nytt på nytt

NRK1 sndag 3. oktober kl 21.15
Nytt på Nytt (2)

Kreativ nyhetsjakt

Ingar Helge Gimle og Unni Lindell er gjester hos Jon Almaas i kveldens \"Nytt på Nytt\". Skuespilleren og forfatteren skal sammen med Knut Nærum og Anne Kat. Hærland finne fram til hvilke saker programlederen er ute etter.
Ingar Helge Gimle er ansatt ved Nationaltheateret. I høst fikk han
Amanda for beste mannlige skuespiller etter sin innsats i filmen \"Absolutt blåmandag\", der han spilte mot blant andre Britt Elisabeth Haagensli og Annette Hoff
I disse dager er Gimle aktuell som Krogstad i oppsetningen \"Et Dukkehjem\", som spilles fra og med 14. oktober.
Ingar Helge Gimle har også flere jern i ilden; han har rollen som mannen til Tårnfrid som vi møter i \"O.J. - en utstrakt hånd\".
Unni Lindell er forfatter og kanskje best kjent for sine kriminal- og spenningsromaner. Krimromanen \"Slangebæreren\" har hatt stor suksess. Den fikk en sekser på terningen i landets største avis VG, og solgte i 50.000 eksemplarer.
Lindell har også skrevet morobøker med fokus på kvinnesyn.
Til mandag kommer romanen \"Drømmefangeren\", som er oppfølgeren til hennes suksessroman

\"Slangebæreren\".
Dermed kan trekløveret Almaas, Hærland og Nærum igjen presentere en kavalkade over nyhetene i uken som gikk. Det betyr at gjestene bør ha fulgt godt med på hva som har beveget seg i pressen denne uken, skal de klare å komme fram til hvilke nyheter Jon Almaas har plukket ut.

Om programmet
\"Nytt på nytt\" er bygget på et engelsk konsept \"Have I Got News for You\", som har gått i 10 år på BBC og fem år i Sverige.
- Dette er et program som seerne kanskje må venne seg mer til enn andre program. Vi har brukt en sesong bare på å etablere oss, men nå er programmet finpusset i alle ledd, og minst like bra som tidligere, mener han.
Selv karakteriserer han programmet som et humorprogram.
- Vi har som utgangspunkt at vi skal lage landets morsomste program, men det er nok også ukens viktigste nyhetssending for noen, fastslår han.

NRK1 søndag kl 21.15

Bilder (via Scanpix/Internett)
Trekløveret Anne Kat Hærland, Jon Almaas og Knut Nærum i \"Nytt på Nytt\".

Egenprodusert underholdning
Programleder: Jon Almaas
Prosjektleder: Guri Skavlan
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18