Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 torsdag 6. januar 2011 kl 20.05 Millionær i forkledning

Caroline Marsh, innvandrer og millionær


34 år gamle Caroline Marsh kom fra Zambia til England for fem år siden, og hun har gjort det bra innenfor eiendomsbransjen. Så bra at hun gjerne vil dele av sitt overskudd med dem som slett ikke har penger.

I Toxeth, en sentral bydel i Liverpool, bor 75 prosent av barna i fattige familier. Hit kommer Caroline med sin to år gamle sønn, forkledd som enslig mor. Caroline er forferdet over hvor dårlige forhold det er i bydelen, og hvor lite samhold det er mellom folk. Men så møter hun Dijuan, en sjumorsmamma som driver et fritidstilbud for barn. Dijuan mistet selv en sønn i en trafikkulykke, og vil ikke at andre barn skal komme ut for det samme. Prosjektet drives ved hjelp av frivillige og har et alt for stramt budsjett. Kommer Caroline til å ville gi av sin rikdom til dette prosjektet?


Om serien
I "Millionær i forkledning" møter vi millionærer som gir av sin formue til dem som har vært mindre heldige. Dette er tredje runde som sendes i Norge, mens britene er i gang med sin fjerde på Channel 4.

I hver episode møter vi en ekte millionær utkledd som en tilfeldig person. Vedkommende menger seg med folk i et fattigslig miljø for å finne ut hvem som skal få tusenvis av pund til å forbedre livet sitt. Millionærene forlater sine familier og komfortable boliger, lever på et minimalt budsjett i kummerlige kår og jobber gratis. De som filmer, utgir seg for å lage en dokumentar. Etter ti dager avslører millionæren seg og gir bort den store gaven.

Denne gangen tar serien for seg gjengkultur, våpenkriminalitet, funksjonshemming og hjemløse i noen av Storbritannias barskeste områder. Og gavene er blitt enda flottere enn i de to tidligere seriene.

Sendt tidligere.

Britisk realityserie (4:8) Serie 3 2008
Originaltittel: The Secret Millionaire
Produsert av: Channel 4/RDF
Pressekontakt: Sidsel Mundal, 414 52 326 / 23 04 92 82
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900


LENKER
  • Hjemmeside