Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 24. august 2004 kl 21.45 Kalde føtter

Sjokket

Adam får sitt livs største sjokk i kveldens episode. (Foto: Granada Television)
Adam får sitt livs største sjokk i kveldens episode. (Foto: Granada Television)
Adams og Rachels husjakt fortsetter, og nå ønsker Bill å hjelpe dem økonomisk. Adam stritter imot, men går likevel med på å gå på auksjonen. Her er det en annen person som også ønsker å by på huset.

David har nemlig vært på visning og ønsker å kjøpe huset som en investering. Dette vet Adam ingenting om. Da han kommer til auksjonsstedet, ringer han Rachel for å be henne skynde seg slik at hun rekker den. Hun hiver seg i bilen, nynner med på en sang på radioen og har ikke fokus helt på veien. Så går det galt. Fryktelig galt.

I denne episoden får vi også et uventet, men hjertelig gjensyn med Jenny (Faye Ripley) som kommer anstigende i flott bil og sjåfør. Hun bor i New York for tiden sammen med sønnen Adam.

Om serien
På tirsdager fremover sender NRK2 de siste seks episodene som er laget i reprise.

Den femte og siste runden av "Kalde føtter" er om mulig enda mer dramatisk enn de foregående, og kommer nok til å lokke frem tårene hos selv den mest hardbarka tv-seer. Selv om det er lenger mellom de humoristiske øyeblikkene, er det episoder som lokker på smilet og latteren gjennom de triste stundene for de seks vennene

Britisk dramaserie
Originaltittel: Cold Feet (serie 5)
Produksjon: Granada Television
Manusforfatter: Mike Bullen
Produsent: Spencer Campbell
I rollene: Helen Baxendale, James Nesbitt, John Thomson, Robert Bathurst, Hermione Norris, Kimberley Joseph og Jacey Salles.
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53