Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 15. mai 2004 kl 00.25 Mord i tankene: Søt musikk

Mord, lidenskap og penger

Tara (Samantha Robson) og Mark (Michael Greco) planlegger å myrde Taras ektemann. (Foto: BBC)
Tara (Samantha Robson) og Mark (Michael Greco) planlegger å myrde Taras ektemann. (Foto: BBC)
Mike er så forelsket i den sexy nattklubbsangerinnen Tara, at han er villig til å gjøre alt for henne. Og da hun forteller at hun elsker ham, går han uten videre med på å drepe hennes ufordragelige ektemann som står i veien for deres lykke.

Tara (Samantha Robson) er lei av at ektemannen Derek (Danny Webb) herser med henne. Særlig har hun fått nok av spydighetene han serverer i forbindelse med jobben hun har på nattklubben. Han mener hun er en annenrangs sangerinne som aldri kan gjøre karriere. Dessuten behøver hun jo ikke å tjene penger, for han er jo styrtrik.

I felleskap planlegger Tara og Mark (Michael Greco) hvordan de skal få tatt livet av Derek. Mark er sikkerhetsvakt i firmaet der Derek arbeider, og det vil være en enkel sak å bli kvitt ham uten for mye oppstyr.

Mark får det hele til å se ut som et ran, men en rekke uheldige omstendigheter gir politiet mistanker om at det ligger andre motiver bak. Den tøffe og brutale etterforskeren Mike Garrett (Jesse Birdsall) blir satt på saken.

BBC-produksjon
Idé og manus: Anthony Horowitz
Originaltittel: Murder in Mind: Swan Song
Regi: Frank W. Smith
I rollene: Michael Greco, Samantha Robson, Danny Webb, Jesse Birdsall m.fl
Pressekontakt: hilde.ljoen@nrk.no, tlf 23 04 72 36