Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 1. oktober 2002 kl 22.30 OJ - alt for Norge

Det kristne Norge

(NRK-foto: Ole Kaland)
(NRK-foto: Ole Kaland)
Otto Jespersen fortsetter sin stormende nasjonalistiske serie om Norge og landets mange svakheter og styrker. I kveldens episode skal det handle om Kristen-Norge, og her skulle det være nok å henge fingeren i!

Barron Blod, Birger, bonden Duggurd og hans postordrebrud, og sist, men ikke minst, Tårnfrid, er på plass. De har jo alle forskjellige saker å stri med både når det gjelder kjærlighet, barn og gamle familieminner.

Tårnfrid fortsetter suksess-serien der hun møter andre kvinner som også prioriterer karriere. I kveldens program har hun møtt Linn Stokke som er gift med investoren Atle Brynestad. Sammen driver de både Smart Club og Hadeland Glassverk, og som de fleste husker har Stokke også en skuespillerkarriere bak seg. Det betyr at hun og Tårnfrid i alle fall skulle ha nok å snakke om!

Om serien
Otto Jespersen har med sin nye programserie ”OJ - alt for Norge” satt seg som mål å gjenreise Norges nasjonalånd. I seks deler skal han ta for seg ulike aspekter ved landet vårt på sin sedvanlige selvgode måte. OJ er blant annet ute etter å knuse kritikken mot Helse- og Fattig-Norge.

- Det blir en patriotisk serie, som skal ta for seg det å elske og ære fedrelandet, sier hovedpersonen. Men selv om det blir ”alvorlige” temaer i OJs nye serie, slipper han også fram sine figurer. I tillegg til satanisten Barron Blod og den alltid like optimistiske Birger, har OJ noen nye figurer på lur. Det er blant andre bonden Duggurd, en norsk småbruker som får postordrebrud fra Murmansk levert på døren, snakker med hesten sin og pisser på blikkboks!

NRK Underholdning
Egenprodusert humorserie
Programleder: Otto Jespersen
Prosjektleder: Stina Greaker, 23 04 74 96 (stina.greaker@nrk.no)
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10