Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 2. september 2006 kl 18.30 Johnny og Johanna

Knute på tråden

Johanna (Maiken Kolle Riskild) søker råd hos bestevenninnen Reka (Annette Roth). Foto: Anne Liv Ekroll, NRK
Johanna (Maiken Kolle Riskild) søker råd hos bestevenninnen Reka (Annette Roth). Foto: Anne Liv Ekroll, NRK
Johanna er ikke det minste interessert i å snakke med Jack etter at hun oppdaget at han har møtt en annen jente bak hennes rygg. Samtidig skal Robert overnatte hos faren og hans familie for første gang.

Jack forsøker å få tak i Johanna, men hun har ingen planer om å ta telefonen og snakke med ham. Ved en tilfeldighet oppdager Anne og Johnny opptaket av Jack og den andre jenta på Johannas kamera, og dermed er hemmeligheten hans ute – Johanna hadde nemlig ikke sagt noe til de andre ennå.

Iskald velkomst
Etter brannen har Robert og moren fått bo hjemme hos Johnny og Johanna. Nå skal Robert endelig få bli bedre kjent med halvsøsknene sine, og drar på overnattingsbesøk til faren. Men det blir slett ikke som han hadde tenkt seg. Randi, moren til halvsøsknene hans, har nemlig flyttet ut for helgen, og plutselig er Robert den som har ødelagt familien. Mens minstemann Tim er veldig glad for å ha fått en storebror, får Robert en iskald velkomst av søstrene Trine og Sara.

500 bleieskift
Johnny har skiftet 500 bleier, og belønningen er tur med både fisking og elvepadling med Eddie. Men Line er ikke begeistret for at gutta skal ut på tur, hun har nemlig hendene fulle med "Sniff" og gjestene. Og Johnny og Anne fortsetter å utfordre hverandre. Denne gangen er det Anne som skal prøve seg som gatemusikant. Ikke helt enkelt når man nettopp har lært seg et par grep på gitaren…

Om serien
Elleve lørdager i høst møter vi igjen gjengen i "Johnny og Johanna". De to stesøsknene har fått et nært og godt forhold, og i tillegg har de fått en lillebror som de kaller "Sniff". Å få et nytt barn i huset setter sitt preg på familielivet.

Når vi møter igjen gjengen, er de alle lykkelig forelsket – i hvert fall tilsynelatende. Anne og Johnny er kjærester og utfordrer stadig hverandre til å gjøre ulike stunt, mens Reka og Konrad også er sammen og svært forelsket. Johanna er kjæreste med Jack, men det er noe som skurrer…

Robert går en spennende tid i møte, han er i ferd med å bli bedre kjent med faren sin, Joakim, og familien hans.

Egenprodusert dramaserie fra NRK Barn og ungdom, sesong 3 (2006)
Prosjektleder: Rita Sarnes
Regi: Anne-Marie Nørholm, Trond Ola Mevassvik
I rollene: Maiken Kolle Riskild, Michael Hansson, Stig Henrik Hoff, Ines Prange, Dennis Storhøi, Victoria Ose, Jonathan Malmquist Harket, Aksel Torvik Knutsen, Mikkel D. Nygaard, Annette Roth, Habib Ur Rahman Manzoor, Svein Roger Karlsen, Erik Hivju, Ingunn Beate Øyen, Kristin Kajander, Pernille C. Iversen, Johannes Nagel, Hanna Helgestad, Anette Lauenborg Waaler m. fl.
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900


LENKER
  • Hjemmeside