Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 11. mai 2000 kl 21.50 De gode og de onde

De gode og de onde (t)

NRK2 torsdag 11. mai kl 21.50
De gode og de onde (6:13)

Fare for massakre

Vaskerieier Elvis Maginnis, tidligere politimann, blir i kveldens episode truet på livet av en revolvermann. En fetter av Elvis har flyktet fra fengselet sammen med en farlig forbryter, og denne drapsmannen er oppsatt på å la blod flyte i store mengder.

Det er fetter Spike som har flyktet. Han har sittet inne for væpnet ran og delt celle med Ray Fox, en livstidsfange som oppfører seg irrasjonelt og som hater politiet av hele sitt hjerte.

Den familiære lojalitet mellom Spike og Elvis blir satt på hard røve ettersom Spikes kone, Stacey, har utviklet et varmt vennskap med Elvis. Av slikt kan de utvikle seg farlig sjalusi.

Elvis havner som gissel i klørne på Cox. Drapsmannen har til hensikt å detonere en bombe i byens sentrum og dermed drepe så mange politifolk som overhodet mulig. Hvordan skal Elvis komme ut av denne dramatiske situasjonen?

Om serien
Elvis Maginnis befinner seg midt i mellom to verdener, og mer enn noe annet ønsker han å løsrive seg fra den kriminelle verden. Derfor starter han sitt eget vaskeri. Verken familien eller hans tidligere arbeidsgiver, politiet, vil imidlertid la ham være i fred, og stadig tester de hans lojalitet. Begge parter vil ha ham til å gjøre \"en siste jobb\", men den påståtte \"siste jobben\" dukker opp igjen og igjen. Det viktige for partene synes å være at Elvis har kontakter på begge sider av loven, og det gjør ham uunnværlig når det dukker opp problemer som ingen andre klarer å løse.

Elvis har to lojale venner som alltid står ved hans side. Den ene er sauehunden Reuben, den andre er den fyrige rødhårede Stella, vaskeriets butikksjef.

NRK2 torsdag kl 21.50

Australsk dramaserie
Originaltittel: Good Guys and Bad Guys
I hovedrollen: Marcus Graham
Pressekontakt i Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18