Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 fredag 9. juli 2010 kl 21.20 Film: Slither

Slim, snegler, grøss og gru

Slither: Grant (Michael Rooker) blir til tider aggressiv mot kona Starla (Elizabeth Banks). (Foto: Universal Pictures)
Slither: Grant (Michael Rooker) blir til tider aggressiv mot kona Starla (Elizabeth Banks). (Foto: Universal Pictures)
Da en meteor lander i småbyen Wheesley, fører det til det komplette kaos. Meteoren er infisert med et dødelig virus. Virusene finner sin vert, og da verten også begynner å gyte enorme mengder kjempesnegler, er gode råd dyre. Invasjonen må stoppes!

Grant er en av de "store" i byen Wheesley. Med en vakker kone, et stort hus og nok av penger i banken er han tilfreds med livet. Det eneste skår i gleden er at kona ikke gjengjelder hans lidenskapelige følelser. Så en kveld drar han til det lokale skjenkestedet for å ta seg en helaften.

Levende slim
Der treffer han Brenda, og de sniker seg ut for en måneskinnstur. Bak huset oppdager de noe slimete, like ved det som synes å være restene av en meteor. Plutselig blir slimet levende og invaderer kroppen til Grant. Han gjennomgår en umiddelbar endring.

Han blir til et monster med en enorm appetitt på kjøtt. I timevis er han nede i kjelleren i huset sitt, der han spiser kjøtt i store mengder. Kona Starla hører underlige lyder og det kommer en mystisk lukt fra kjelleren. Mot henne er han noen ganger øm og kjærlig, noen ganger ekstremt aggressiv.

Primitive behov
For hver dag som går blir Grant mindre og mindre menneskelig, han utvikler seg til et blodtørstig vesen drevet av et primitivt behov til å drepe og ødelegge de omkring seg som ikke er infisert. Da innbyggerne også begynner å mistenke at Grant er årsaken til at kjæledyr og husdyr forsvinner i enorme antall, må de finne en måte å stoppe ham på.

Filmen er sendt tidligere.

Amerikansk skrekkfilm fra 2006
Regi: James Gunn
Produksjon: Universal Pictures
Med Elizabeth Banks, Michael Rooker, Brenda James, Nathan Fillion, Don Thompson og Gregg Henry
Kontaktadresse for presse: Presse, tlf 414 28 800
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900 info@nrk.no