Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 fredag 10. september 2010 kl 00.15 Ungkarsprinsene

Avslører sine utkårede

HKH høyhet Prins Africa Zulu må i kveldens episode velge mellom to jenter. (Foto: BBC)
HKH høyhet Prins Africa Zulu må i kveldens episode velge mellom to jenter. (Foto: BBC)
I kveldens episode avslører prinsene sine utkårede. Prins Manvendra avslører at han har falt for den personen som de rundt ham minst hadde trodd. Prins Remigius trosser den kongelige arv ved å falle for en "normal" borger. Altså en uten kongelig blod.

På samme tid går prins Africa Zulu fra å ikke ha noen beilere til å måtte velge mellom to prinsesser.

Det er duket for en spennende episode hvor ungkarsprinsene også avslører sin identitet for deres utvalgte. Hvilke reaksjoner kan de vente seg? Og er de utvalgte villige til å forlate England for å bli med sin prins hjem?

Om serien
Tre vaskeekte prinser drar fra sine eksotiske hjemland til havnebyen Brighton i England. Her skal de leve sammen, ha "vanlige" jobber – og forhåpentligvis til slutt finne sin prinsesse. Alt dette uten å avsløre for noen at de egentlig er prinser!

I løpet av fire episoder følger vi prinsenes overgang fra et liv som statsoverhoder i hjemlandet, til helt "vanlige" gutter på "sjekker’n".

De tre prinsene vi møter i serien er:
Kronprins Manvedra kommer fra en av Indias rikeste familier, han sjokkerte verden i 2006 da han som første indiske kongelighet kom ut av skapet som homofil. Kanskje han finner drømmemannen i Brighton?

Hans Kongelige Høyhet Prins Africa Zulu er fra Zululand i Sør Afrika. Nå som han har fylt 30 år, forventes det at han finner en kone å dele kongeriket med. Men han har før blitt brent av kjærligheten, så dette er ikke bare lett.

Hans Kongelige Høyhet Prins Remigius av Jaffna i Sri Lanka leter etter en dronning som kan hjelpe ham med å føre arven videre. Men for en mann som er oppdratt i strenge rammer, er kun en aristokrat bra nok.

Programmet er sendt tidligere

Britisk dokumentarserie i 4 deler (2008)
Originaltittel: Undercover Princes
Produsert av All3Media for BBC
Pressekontakt: Nathalie Sprustlf: 90 94 27 08
Tv-seere bes kontakte: Publikumsservice info@nrk.no, tlf: 815 65 900