Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 søndag 3. mai 2009 kl 22.00 Adresse Moskva

Middelhavsrytmer og et norsk eventyr


I kveldens utgave av Adresse Moskva er det blant annet bidragene til Kroatia, Storbritannia og Irland som skal under lupen, i tillegg til eventyret til vår egen Alexander Rybak.

Programleder Per Sundnes fortsetter oppvarmingen til Eurovision Song Contest i Moskva med å presentere ti nye bidrag – deriblant Norge sitt.

42 land
42 land skal konkurrere med hver sin melodi i Moskva i mai, fordelt på to semifinaler og en hovedfinale av Eurovision Song Contest. I underholdningsprogrammet Adresse Moskva vil programleder Per Sundnes geleide seerne gjennom alle de 42 melodiene.

Kveldens melodier
I kveldens program får vi se og høre ti nye bidrag. Først ut er Kroatia med Igor Cukrov og den smektende middelhavslåta Lijepa Tena.

Deretter går turen til Irland, som sender Sinead Mulvey og Black Daisy til Moskva med låta Et Cetera – en rockelåt helt strippet for tin-whistles og riverdance. Videre på lista står Latvia, Serbia og Polen før Per Sundnes går Alexander Rybak og Fairytale etter i sømmene.

Men programmet slutter ikke der. Bidragene til Kypros, Slovakia og Danmark vil også bli presentert, før Storbritannia får avslutte kvelden med låta My Time.

Listen komplett
Neste onsdag blir listen komplett når Per Sundnes presenterer de elleve siste låtene. Da er det Slovenia, Ungarn, Aserbajdsjan, Hellas, Litauen, Moldova, Albania, Ukraina, Estland, Nederland og Spania som står for melodiene.

Underholdningsprogram produsert av NRK Underholdning 2008
Prosjektleder: Stian Malme
Programleder: Per Sundnes
Pressekontakt: Mette K. Skjong, tlf 901 83 838
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900
Samtlige bidrag finnes også på nrk.no/mgp.

Programmet blir også sendt på NRK lørdag 2.mai kl.17.15 og på NRK3 søndag 3.mai kl.22.00.

Bilder:
Adresse Moskva: Programleder Per Sundnes fortsetter oppvarmingen til Eurovision Song Contest i Moskva med å presentere ti nye bidrag – deriblant Norge sitt. (Foto: Fredrik Arff/NRK)


LENKER
  • nrk.no/mgp