Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 31. juli 2003 kl 20.10 Nigellas kjøkken: Fra mormors kjøkken

Arven fra mor til datter

- Mammas og min måte å lage mat på ligner mye på hverandre, sier Nigella Lawson. I kveld viser hun oss mat som både hennes mor og mormor lagde.

- Når jeg er på kjøkkenet, bruker jeg redskap som jeg har arvet, sier Nigella og legger til at matlaging handler mye om temperament og vaner.

I kveld tilbereder hun blant annet ingefærpudding, småsild og pølse med linser. Til frokost blir det løskokt egg med aspargestopper.

Om Nigella Lawson
Nigella er 42 år gammel, bor i London, er enke og har to barn. Hun er en profilert journalist og har stor suksess som matskribent og programleder for sitt eget matprogram "Nigella Bites", som er blitt enormt populært for Channel 4s seere.

Nigella har hatt matspalte i mange av Englands og USAs største aviser. Hun har blant annet skrevet for matspalten i Vogue og laget restaurantspalten i The Spectator.

Hennes første bok, "How to Eat", dannet i 1998 grunnlaget for "Nigella Bites", og i 2001 kom boken med samme tittel som tv-serien. Nigella har skrevet nok en bok, "How to Be a Domestic Goddess", som ble utgitt i 2000.


Innkjøpt matprogram
Britisk prod. - Channel 4
Original tittel: Nigella Bites
Programleder Nigella Lawson
Pressekontakt: Anna-Marie Normann , tlf. 23 04 78 53/907 75 758

LENKER
  • Oppskrifter