Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 23. mai 2005 kl 19.30 Puls

Utroskap og psykiske problemer

Kjersti Mo er programleder for Puls. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Kjersti Mo er programleder for Puls. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
En av fire kommer en eller annen gang i livet til å oppleve utroskap, og ofte kan den som har bedratt ha det like tøft som den som har blitt sveket. I kveldens Puls skal det handle om den psykiske belastningen utroskap medfører for mange.

Gjennom undersøkelser har professor Frode Thuen ved Universitetet i Bergen oppdaget at 70 prosent av de som blir bedratt, opplever å få til dels sterke psykiske problemer, mens det samme gjelder 50 prosent av de som bedrar.

Puls-reporter Elin Ruhlin Gjuvsland har møtt professoren. I tillegg snakker vi med et nyforelsket par og noen som har erfaring fra begge sider av gjerdet: De har opplevd både å bedra og å bli bedratt.

Få barna til å røre på seg!
Mange klager over at barn rører for lite på seg, og i kveld får du gode råd for hvordan du kan få barnet vekk fra datamaskinen og ut i aktivitet.

Om Puls
Kjersti Mo vikarierer for Anbjørg Sætre Håtun. Kjersti har jobbet som reporter i Puls i 4 år.

I tillegg til nyheter, forbruker- og livsstilsaker kan Puls’ seere få svar på spørsmål av redaksjonens eget ekspertpanel, både på nett og i selve sendingen.

Ekspertene er Fedon Lindberg (kosthold og helse), Siri Aabel (alternativ behandling), Jørgen Skavlan (allmenn medisin), John Nikolaisen (sex og samliv), Jorunn Sundgot-Borgen (kropp og trening), Elisabeth Søyland (hud) og Ann Færden (psykisk helse).


Egenprodusert helsemagasin fra NRK Fakta
Prosjektleder: Marie Sjo
Programleder: Kjersti Mo
Pressekontakt:Eirin Grytbakk , tlf 23 04 86 96/995 39 252
Les mer: http://
Vises også i Nett-TV
LENKER
  • Les mer