Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 14. september 2005 kl 20.55 Coupling

Patrick i det underbevisste

Sally (Kate Isitt) i den britiske serien
Sally (Kate Isitt) i den britiske serien "Coupling". (Foto: BBC)
Patrick begynner å nære varme følelser for Sally, på helt mystisk vis, mens Steves og Susans forhold halter videre. Begge var søvnløse og ute av seg sist vi så dem.

Steve fant trøst i flaskefôr, snuskete videoer og telefonen. Susan i bøker om sjelevenner, tro og tvil, og om hvorfor menn er søppel. Kanskje ikke så rart at forholdet går skeis. I ukens episode holder de det gående, til fortvilelse for venner og ekskjærester.

Edderkopp-kvinnen
Patrick er en absolutt mannemann, med en topp jobb, en topp sportsbil og et haleheng av erobringer bak seg. Men da noe vekker Sally klokka tre på natta, dras han til henne på mystisk vis. En edderkopp, viser det seg, forårsaker et uventet, nattlig møte mellom to gamle venner.

Han blir kvitt edderkoppen for henne, og sammen undrer de over hvordan han ble tilkalt uten at hun har ringt ham.

Patrick må nå takle et foruroligende spørsmål – nærer han en underbevisst, følelsesmessig binding til Sally? Har han en underbevissthet? Og hva om Sally er den rette for han?

Mer om serien
Her er det bare å kaste seg på kjærlighetskarusellen. Den britiske serien "Coupling" sies å være noe av det vittigste som er laget av kjærlighetskomedie i serie-format.

Det handler om et knippe venner i alderen tretti pluss, og alle er het på grøten. Noen er singel, andre par, og når de slepper seg løs, er det med ganske forbløffende resultater. Av- og påkoblinger skjer i mer enn jevnt tempo. Se opp for alt fra dobbeltkjør til partnerbytte, fra avbrutte lunsjavtaler mellom søkende par til one-night stands.

Britisk underholdningsserie i syv deler (2000)
Originaltittel: Coupling (sesong 3)
Kveldens episode: Remember This
Produsert av: Hartswood Films Ltd. for BBC
Med: Sarah Alexander (Susan), Richard Coyle (Jeff), Jack Davenport (Steve), Gina Bellman (Jane), Kate Isitt (Sally) og Ben Miles (Patrick)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57