Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 torsdag 25. juni 2009 kl 19.55 Peep Show

Når sjalusien råder

Mark (David Mitchell) og Jeremy (Robert Webb) (bildet) sliter med sjalusien i kveldens episode av Peep Show. (Foto: Objective Productions Ltd)
Mark (David Mitchell) og Jeremy (Robert Webb) (bildet) sliter med sjalusien i kveldens episode av Peep Show. (Foto: Objective Productions Ltd)
Mark får hetta når han oppdager at Jeff skal på jobbtur med Sophie, hans store og tapte kjærlighet. I frykt for at de kommer til å ligge med hverandre, gjør Mark alt for å sette en stopper for turen.

Det er sjalusi som driver de to romkameratene Mark og Jeremy gale i kveldens episode. Mens Mark gjør alt for å hindre at Jeff og Sophie skal ligge med hverandre, er Jeremy totalt ute av kontroll. Han blir sjalu på alle menn som Nancy, hans nye kjæreste, enten snakker til, går forbi eller ser på.

Om serien
De ulike romkameratene Jeremy og Mark har ingenting til felles bortsett fra at de deler en leilighet og lever et liv som er alt annet enn normalt. Kaos råder når paret strever med å takle dagliglivet. Problemløsing er definitivt ikke deres styrke, noe som gjør livet i det lille kollektivet svært komplisert.

Guttene strever med alt hverdagslivet har å by på. For i tillegg til å finne svar på både livet og kjærligheten, trenger de også hjelp til å finne ut hvilken DVD-film de skal se, hva slags dop de skal ta eller hvordan de kan finne hverandres pornosamlinger.

Britisk humorserie i seks deler, sesong 2
Produsert av: Objective Productions Ltd for Channel 4
Med Robert Webb og David Mitchell.
Pressekontakt: Silje Marie Lien, tlf 23 04 41 01/975 252 87
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900