Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 17. mars 2005 kl 22.30 Melonas

Barne-tv i Melonas' finaleprogram

Barne-tv med Pling & Plong og programleder Stine. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Barne-tv med Pling & Plong og programleder Stine. (Foto: Ole Kaland, NRK)
I Barne-tv er det stor stemning i kveld. Vi møter Pling & Plong, beboerne i Tullehuset og Fjottene. Og selvfølgelig er det som alltid en koselig programleder som ønsker barna velkommen. Det er tid for denne rundens siste møte med Melonas-jentene Stine, Kristin og Pernille.

Kveldens program skal også handle om speed-dating. Melonas tester ut hvor fort man egentlig får et inntrykk av den man dater.

Har du noen gang sjekket gifteringen til dine venninner? Det er mange som lurer på hva som egentlig står inne i ringen, og i kveld gir Melonas alle nysgjerrige et svar.

Det blir også et nytt møte med jenter i militæret og et treff med tre søte Santa Lucia-jenter.

Dermed er Melonas slutt for denne gang.

Om serien
Melonas-jentene Stine Buer, Pernille Sørensen og Kristin Skogheim er tilbake med ti nye programmer. Nytt i denne runden er at trioen hver uke parodierer et tv-programkonsept som også er rammen rundt programmet. Eksempler er Frokost-TV, Barne-tv, chat, quiz og forbruker-tv.

I tillegg presenterer de et vell av sketsjer. Blant annet tar jentene for seg skidress, spiritisme, interiørarkitekter, drillpiker, skilsmisse, gruppesex, dating, pupper, brudebilder og svømmeføtter.

Stine, Pernille og Kristin spiller selv i alle sketsjene, men har fått skuespillerhjelp av Steinar Sagen, Vegar Hoel, Håvard Bakke og Tormod Gjersvold.

Egenprodusert humorserie fra NRK Underholdning
Av og med: Stine Buer, Pernille Sørensen og Kristin Skogheim
Prosjektleder: Stina Greaker
Pressekontakt: Sabine Skarstad, tlf 23 04 99 18/90 18 36 10
Vises også Nett-TVLENKER
  • Les mer