Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 fredag 17. mai 2013 kl 03.05 Sigrid søker selskap

Ingen date på roser


Etter tøffe opplevelser i forrige uke, må Ragnar, Karin og Ove stille med friskt mot på nye stevnemøter utenom det vanlige. Men det er slett ikke hver dag man har lyst til å gå på en ny date i regi av en stormannsgal programleder,

Sigrid må gjøre sitt beste for å få opp motivasjonen til Ove etter forrige ukes kjempesmell, og lover å gjøre en bedre jobb med å finne kandidater til ham.

Hos Ragnar og Karin går det bedre, men Sigrid må hele tiden jobbe for å finne ut hvilken dateform som passer best for hver enkelt.

Kan Ragnar finne en kvinne på 60 pluss som er grepa nok til å slå opp sitt eget telt? Og er det beste for Karin å gjøre seg opp en mening uten faktisk å møte mannen hun skal date?

Om serien
Velkommen til "Sigrid søker selskap" – et program der Sigrid Bonde Tusvik tar kjærlighetslivet til tre single østfoldinger i sine egne hender.

Resultatet er en ellevill dating-karusell over åtte uker, stappfull av latter, tårer, flauser og romanser.

Ingenting er hellig når Sigrid angriper oppgaven med å skaffe kjæreste / sjelevenn / livsledsager til Ove (26 år fra Hobøl), Karin (31 år fra Slitu) og Ragnar (70 år fra Rakkestad). Sigrid krever svar på alt fra private detaljer om kjærlighetslivet deres, til mer praktiske spørsmål om hvordan deltakerne har tenkt til å kle seg og te seg på neste date.

Sendt tidligere.

Underholdningsserie (2011)
Produsert av: Rubicon TV
Programleder: Sigrid Bonde Tusvik
Pressekontakt: Nathalie Sprus,(nathalie.sprus@nrk.no) 23044575/90 94 27 08
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice info@nrk.no, tlf: 815 65 900