Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 6. januar 2007 kl 19.55 Idrettsgalla 2007

Direktesendt festkveld for idretten

Dan Børge Akerø leder igjen idrettsgallaen fra Hamar OL-amfi. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Dan Børge Akerø leder igjen idrettsgallaen fra Hamar OL-amfi. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
En gang i året samles Norges største stjerner på Hamar til en festaften som blir sendt direkte på NRK. Så også i år. Dan Børge Akerø er programleder, mens Susann Goksør Bjerkrheim er reporter. I tillegg til prisutdeling i 14 kategorier blir det topp underholdning fra kjente artister.

Idrettsgalla 2007 er en storstilt feiring av de beste og mest suksessfulle idrettsutøverne og deres prestasjoner i 2006. I år skal det deles ut priser i 14 kategorier, og kjente og kjære idrettsprofiler står for overrekkelsen.

I tillegg blir det underholdning med musikk og dans av ypperste klasse. Kongehuset kaster glans over gallaen, og i år er det prinsesse Märtha Louise som kommer til Hamar.

Kjente artister
Den svenske hiphop-gruppa Timbuktu fremfører en helt ny låt. Mer hiphop blir det med dansegruppa Circel. I tillegg kommer Hellbillies, Spike’s All-Star Band med gjesteartistene Paul Young, Kiki Dee og Fish til å stå på scenen. Publikum får også oppleve det nye norske stjerneskuddet Christel Alsos, og Ladies Night som består av Torhild Sivertsen, Marianne Antonsen, Trine Rein og Sigrid Brennhaug.

14 kategorier
Kategoriene det skal deles ut priser i er Årets ildsjel, Hederspris, Lagspill, Utøvernes pris, Åpen klasse, Årets forbilde, Årets funksjonshemmede idrettsutøver, Årets gjennombrudd, Årets Kniksen, Årets kvinnelige utøver, Årets lagspiller, Årets mannlige utøver, Årets navn og Årets trener.

Direktesending fra Hamar OL-amfi
Programleder: Dan Børge Akerø
Reporter: Susann Goksør Bjerkrheim
Prosjektleder: Trude Rørtveit
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252


LENKER
  • Les mer