Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 1. oktober 2005 kl 20.25 Den store klassefesten

Rap ’n Roll

Marit Voldsæter og Petter Stordalen imponerer med rap i kveldens klassefest. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Marit Voldsæter og Petter Stordalen imponerer med rap i kveldens klassefest. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Marit Voldsæter og Petter Stordalen går Eminem en høy gang i kveld – de slår nemlig til og rapper "Du er dødssøt". Slik har folk garantert ikke sett hotellkongen før! Dette og mye mer skjer i ukas utgave av Den store klassefesten.

Petter Stordalen viser seg fra en sporty og morsom side som gjest hos Dan Børge Akerø i Den store klassefesten. Han har med seg sin klasse fra Kjøpmannsakademiet. Stordalen skal i duell med en "kvinne på randen", Marit Voldsæter, noe som bærer bud om en ellevill aften i studio 2.

Sangtalent
Marit Voldsæter spiller på mange strenger som medlem av trioen "Kvinner på randen", men rappe gjør hun nok ikke så ofte. Hun og Petter Stordalen imponerer stort når de får utfordringen om å gjøre en versjon av Ravi og DJ Løvs "Du er dødssøt" helt på sparket.

Superfan
Marit Voldsæter avsløres som en lidenskapelig David Bowie-fan. Så naturlig nok blir en av hennes tester i dag viet det britiske pop-ikonet.

Musikalske perler
I denne runden av "Klassefesten" har man ikke bare et husorkester – men også "hussangere". Jorun Erdal og Odd René Andersen får stemningen i taket med sanger fra skoletiden til ukens to gjester. I kveld synger de "Simply the Best" og "Walking on Sunshine".

Egenproduksjon fra NRK Underholdning
Programleder: Dan Børge Akerø
Prosjektleder: Eva Marie Gransæter
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, tlf 23 04 98 41/90 95 53 64