Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 onsdag 9. mars 2011 kl 19.55 Dating i mørket - UK - Sesongpremiere!

Gjør kjærlighet blind?


I kveld er det klart for den britiske versjonen av "Dating i mørket". Opplegget er det samme som det vi kjenner fra den norske varianten: Tre menn og kvinner blir kjent med hverandre i stummende mørke før de til slutt får se hverandre. Vil den endelige avsløringen påvirke relasjonen de har fått? Hvor mye teller kjemi, og hvor mye har utseendet å si?

Serien er på i alt åtte programmer, og i hvert program møter vi tre unge kvinner og menn som ønsker seg en kjæreste. De bor i hver sin leilighet i det samme huset mens de dater hverandre, men de får bare møte hverandre i et bekmørkt rom hvor de blir filmet med infrarøde kameraer. Her prøver de famlende å bli kjent med det som kanskje er drømmekvinnen eller –mannen.

Deltakerne får først møte hverandre på en gruppedate, deretter møter de den personen som de passer best sammen med ifølge en psykologisk og sosiologisk test. De går på en siste runde med dating før de bestemmer seg for hvem de vil se. Etter å ha sett sin utvalgte, kan de velge om de vil treffe hverandre igjen i huset eller gå. Vil sympatien de har fått for hverandre påvirke det faktum at de kanskje ikke ser ut som drømmedamen eller –mannen?

Kveldens episode:
Anna og Andy har en god første date, Lauren endrer sine forhåndsinntatte meninger om Daniel, mens Sam inviterer Anna på en date der de ikke helt finner tonen. Claire blir ikke bedt på date av noen av mennene, men hun velger Sam og får en besværlig date.

Deltakerne:
Anna (27) fra Plymouth - Fotterapeut
Lauren (24) fra Lancashire – Advokat-aspirant
Claire (29) fra Belfast – Assistent for en Kreativ leder
Andy (33) fra Sheffield – Lærer
Daniel (26) fra Manchester – Student
Sam (24) fra Lincoln – Kokk


Britisk realityserie (1:8)
Originaltittel: Dating in the Dark, UK
Kontaktadresse for presse, tlf 414 28 800
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900