Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 2. juli 2000 kl 23.15 Den sjette dagen

Den sjette dagen (t)


NRK1 søndag 2. juli kl 23.15
Den sjette dagen (24:24)

Brikkene faller på plass

I siste episoden av \"Den sjette dagen\" faller mange brikker på plass. Beata og Stig har bestemt seg for å flytte sammen. Odd og Britt-Marie reiser til Hollywood, og Charlotte arver godset etter farfar. Mest dramatisk er det for Leo som blir kastet i fengsel.

Mauritz vet at Theodor skrev testamente før han døde, og at Charlotte arver godset og Mauritz en del av Eke Medical. Samtidig oppsøker han Maud, Beatas sykesøster. Han har mistet alt og vil derfor ikke miste barnet også, sier han. Maud lover å hjelpe ham.

John Brode fortsetter etterforskningen av bankranet og narkotikadødsfallet, og han forhører Micke om saken. Micke nekter for alt. John forhører også Leo igjen, som gir så mange merkelige svar at Leo plasserer ham i en trang celle. Leo protester på det sterkeste. Han lider av ekstrem celleskrekk etter at han ble levende begravd av Skovås. I cellen blir Leo så dårlig at han må sendes til psykiatrisk avdeling.

Odd har fått et tilbud fra et filmselskap i Hollywood som vil lage film av bøkene hans. Han tar naturligvis imot tilbudet og reiser til USA. På flyplassen mener han å se Skovås, men vifter det hele bort med at det bare er innbildning.

NRK1 søndag kl 23.15

Bilde
Charlotte arver godset etter farfar.

Svensk thriller-føljetong i 24 deler
I rollene bl.a. Helena af Sandberg, Göran Ragnerstam, Måns Westfeldt, Dag Malmberg og Charlotta Jonsson
Pressekontakt i Fjernsynets informasjonsavdeling: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53