Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 18. oktober 2002 kl 19.55 Beat for beat - tone for tone

Musikk for alle penga

Per Øystein Sørensen, Christine Meyer, Ivar Dyrhaug, Aud Ingebjørg Barstad og Guren Hagen. (NRK-foto: Ole Kaland)
Per Øystein Sørensen, Christine Meyer, Ivar Dyrhaug, Aud Ingebjørg Barstad og Guren Hagen. (NRK-foto: Ole Kaland)
I kveld blir det et rent musikeroppgjør i ”Beat for Beat”. Katthult-vokalisten Aud Ingebjørg Barstad og vinner av Prøysen-prisen, Guren Hagen, er deltakere på det ene laget. Motstanderne heter Per Øystein Sørensen, tidligere medlem i Fra Lippo Lippi, og musikalartisten Christine Meyer.

Aud Ingebjørg Barstads band Katthult var nominert til Spellemannspris i fjor. Barstad er imidlertid ikke musiker på heltid i det hun jobber som pressefotograf i avisa Østlendingen på Elverum.

Hennes partner Guren Hagen fikk Prøysen-prisen i 2001 for sine fire plateutgivelser. Den første kom i 1996, deretter har de andre kommet på løpende bånd. Ellers er Hagen musiserende to-barnsfar på Løten!

Motstanderlaget
Per Øystein Sørensen var en av to medlemmer i den norske popgruppa Fra Lippo Lippi som for over femten år siden skrev kontrakt med Virgin i London. Kontrakten resulterte i en plate, men berømmelsen varte ikke lenge. Nå tar Sørensen vokaloppdrag av forskjellig art. Han har turnert både med Kirkelig Kulturverksted og Sissel Kyrkjebø Skoller.

Hans makker i kveld, Christine Meyer, er Geir Langslets bedre halvdel i en duo som turnerer rundt i Europa både med kabaret og som partyband. Meyer er også aktuell i musikalen ”Thank you for the Music” som nå spilles for fullt i Oslo.


NRK Underholdning
Egenprodusert musikk-konkurranse
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10