Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 3. oktober 2009 kl 19.55 De ukjente

Hotel Cæsar vs. Himmelblå

Stian Barsnes-Simonsen med skuespillerlagene: Hallvard Holmen og Marika Enstad, Marianne Westby og Kim-André Sannes. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Stian Barsnes-Simonsen med skuespillerlagene: Hallvard Holmen og Marika Enstad, Marianne Westby og Kim-André Sannes. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Stian Barsnes-Simonsen har invitert fire skuespillere fra to av Norges mest populære dramaserier til å teste sine menneskekunnskaper i "De ukjente".

Fra Himmelblå kommer Hallvard Holmen, som spiller fergemannen Roy, og Marika Enstad som spiller Rakel, Roys gamle flamme. De skal møte to fra Hotel Cæsar: Marianne Westby og Kim-André Sannes.

Oppgavene de får er ikke så enkle. De skal finne ut hvem som er skytebas, kokk, purser, optiker, tegnspråktolk og turistguide. Som vanlig er ikke de mest innlysende valgene de riktige… Hallvard Holmen får blant annet en synstest han sent vil glemme!

Om serien
Stian Barsnes-Simonsen er programleder for "De ukjente" der to lag bestående av to kjente mennesker skal prøve å plassere seks gitte yrker på seks helt ukjente personer.
Spørsmålet er hvor gode er yrkesutøverne er til å "lyve på seg" et annet fag enn det de driver med. Hvor gode er kjendisene til å gjette? Hvor langt vil de gå for sin overbevisning?

Lagenes valg underveis vil medføre til dels dramatiske konsekvenser. Hvis man plasserer feil person i et yrke, blir "straffen" at lagene må ut i vikartjeneste i nettopp det yrket. Hvordan dette går, vil selvsagt TV-seerne få følge meget nøye med på!


Egenprodusert underholdningsprogram
NRK Underholdning 2009
Prosjektleder: Stig Karlsen
Programleder: Stian Barsnes-Simonsen
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, 23 04 98 41/909 55364
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900 info@nrk.no