Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 lørdag 19. juni 2004 kl 23.20 Store Studio nachspiel

Hvordan skrive om kjærlighet?

Det forsøker Anne Lindmo og Per Sundnes å finne ut. Derfor har de invitert Edy Poppy som er en av vinnerne av Gyldendals kjærlighetsroman-konkurranse. Musikken tar Erik Faber seg av.

Edy Poppy er 28 år og bor i London. Hun har skrevet en fortelling fra bohemmiljøet i London, som ble beskrevet som både erotisk og obskøn av en begeistret jury.

Store Studio har invitert henne og Nikolaj Frobenius, selv forfatter og dessuten jurymedlem i konkurransen, for å snakke om hva en god kjærlighetsroman er. De forteller også om forventningspress og om forfattere med artistnavn. Edy heter nemlig egentlig Ragnhild..

Pop-prinsen Erik Faber fra Kristiansand kommer for å pynte opp Store Studio med musikken sin.

Om Store Studio nachspiel
Programserien Store Studio er NRK Kulturs talkshow. Hver uke inviterer redaksjonen aktuelle stjernegjester fra kultur- og underholdningslivet som de har lyst til å snakke med - og et band som spiller noe folk fortjener å høre mer av.

I nachspiel-sendingene får seerne se hva som skjedde på nachspielet etter at tv-kameraene var skrudd av. Redaksjonen plukker ut det beste fra siste sesong. Her blir det dybdeintervjuer og musikalske ekstranummer som ikke er blitt vist på tv tidligere.

NRK Kultur - egenprodusert magasin
Programleder: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78,


LENKER
  • Mer om Store Studio