Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 2. september 2006 kl 21.15 Med hjartet på rette staden

En vanskelig tid for Mertons

Overbetjent Dennis Merton (Duncan Bell).
Overbetjent Dennis Merton (Duncan Bell).
Jenny Merton var på randen av sammenbrudd, men endelig har hun fått en diagnose og kan bedre forstå symptomene hun lenge har slitt med.

Jenny har fått diagnosen manisk depressiv. Hun er glad fordi hun endelig vet hva som feiler henne, men samtidig bringer hun sin ektemann, overbetjent Dennis Merton, opp i en vanskelig situasjon. Skal hun ha håp om å bli frisk igjen, må hun nemlig få langvarig behandling av spesialister på en institusjon langt borte fra Aidensfield. Følger Dennis sin Jenny eller fortsetter han på politikammeret?

Matt og Helen
Doktor Helen Trent har satt sitt håp til et nytt liv på landet for seg og mannen Matt. Men nå må hun likevel spørre seg om livet i Aidensfield har noen positiv innvirkning på ekteskapet deres. Har Matt vilje til å forandre seg, og tar han dette alvorlig?

Om serien
Med seertall på inntil 17,7 millioner er "Med hjartet på rette staden" den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess.

Britisk dramaserie (2004)
Originaltittel: Heartbeat (sesong 14)
Kveldens episode: "In Sickness and in Health"
Produsert av: Yorkshire Television
Med: William Simons, Geoffrey Hughes, Peter Benson, Derek Fowlds, David Lonsdale, Tricia Penrose, Duncan Bell, Sarah Ward, Aislin McGuchin og Sarah Tensey
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900


LENKER
  • Hjemmeside