Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 20. september 2004 kl 21.30 Det svakeste ledd

Nye svake ledd skal avsløres

Anne Grosvold er programleder for Det svakeste ledd. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Anne Grosvold er programleder for Det svakeste ledd. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Anne Grosvold står klar med vanskelige spørsmål og syrlige tilbakemeldinger når åtte nye kandidater skal forsøke å unngå å bli det svakeste ledd. På veien mot en mulig gevinst på 200 000 kroner må de tåle hardt press – både fra konkurrenter og programleder.

Det er et bredt panel av deltagere som skal forsøke å takle vanskelige spørsmål, unngå å bli stemt ut, vinne mest mulig penger og takle de mest nådeløse tilbakemeldingene fra programleder Anne Grosvold.

Det er Stig Aasheim (Oslo), Kjetil Bjørklid (Troms), Wenche M. Pedersen (Haugesund), Jarl Johansen (Oslo), Rolf Lygre (Bergen), Åse Hanne E. Kristensen (Oslo), Eva Cecilie Holm (Fredrikstad) og Morten Ericson (Mandal).

Om serien
I Det svakeste ledd konkurrerer åtte deltagere om å vinne penger. Konkurransen er delt inn i runder, og etter hver runde stemmer deltagerne over hvem de mener er det svakeste ledd. Personen som får flest stemmer må forlate konkurransen. Til slutt er det to igjen i en finale. Vinneren får alle pengene de har klart å samle, taperne ingenting.

Deltagerne må selvsagt kunne svare på vanskelige spørsmål, håndtere tidspress og krav om prestasjoner fra de man spiller sammen med. Men i tillegg bør de være forberedt på svært direkte evalueringer av innsatsen.

- Det er utrolig at så mange nordmenn frivillig melder seg på til en omgang verbal juling, sier programleder Anne Grosvold.


Underholdningsprogram, produsert av NRK Underholdningsavdelingen (2004)
Programleder: Anne Grosvold
Prosjektleder: Åse Marie Bendiksen
Pressekontakt Håkon M. Sverdrup, 23 04 98 41/92 01 55 79,