Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 5. oktober 2000 kl 22.30 Bla, bla, bla

Bla, bla, bla (ttv)


Sesongstart!

NRK1 torsdag 5. oktober kl 22.30
Bla, bla, bla (1:8)

Anne-Kat. harselerer igjen

\"Bra, bra, bra\" skrev VGs anmelder etter premieren på \"Bla, bla, bla\" i januar i år, og med et seertall på gjennomsnittlig 560.000 skapte Anne-Kat. Hærland og hennes stygge venninne Bodil stormende jubel hos tv-seerne. Nå er de tilbake, og Anne-Kat. harselerer videre med ukepressen.

Aldri har så mange seere satt seg ned så sent på torsdagskvelden for å følge et program som de gjorde under premieren på \"Bla, bla, bla\" i januar. Og responsen fra publikum var enorm.

- Jeg har fått masse brev og e-post, og når jeg opplever at folk begynner å le når de ser meg på gata, er det kanskje fordi de synes jeg er morsom, - eller så er det fordi de mener jeg har en underlig klessmak, sier Anne-Kat. Hærland, som ikke hadde noe annet mål med programmet sitt enn å lage noe hun selv synes var morsomt.

- Jeg både håpet og ønsket at programmet skulle bli bra, og det ble helt slik jeg hadde tenkt. Det blir også veldig likt denne høsten, sier Anne- Kat.

Salig blanding
I studio på Marienlyst møter seerne den rappkjefta og tøffe Anne-Kat. som går bak ukebladenes glamorøse fasade, samtidig som hun i utallige innslag karikerer forskjellige skikkelser, skikkelser som ikke alltid er like barske. Dermed blir det en salig blanding av reportasje og dramatisering der Anne-Kat. selv spiller alle hovedrollene.

Men alt kan hun ikke klare alene. Den grå musa Bodil er også med og må fortsatt nøye seg med plassen bakerst i studio, nærmest bortgjemt fra omverdenen. Der sitter hun som alltid og tar notater. Hun lager nemlig utskrifter, som i beste Oprah Winfrey-stil er til salgs etter programmene.

Programlederen selv stortrives med å lage humorprogram i NRKs underholdningsavdeling.

- Jeg har lyst til å drive med humor så lenge jeg trives med det. Og ærlig talt, det ser ikke ut til at jeg går lei med det første, sier Anne-Kat. og fortsetter: - Men når jeg blir voksen, skal jeg flytte langt vekk og skrive morsomme - og triste bøker.

NRK1 torsdag kl 22.30

Egenprodusert underholdningsprogram
Programleder: Anne-Kat. Hærland
Prosjektleder: Guri Skavlan
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18 (sabine.hammari@nrk.no)

Bilde
Anne-Kat. Hærland er tilbake med \"Bla, bla, bla\" (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)