Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 4. april 2009 kl 07.30 Supertrioen

Endelig Påskemorgen!

Mari Bjørnsdatter Knudsen er programleder i Påskemorgen. (Foto: Ingun Mæhlum/NRK)
Mari Bjørnsdatter Knudsen er programleder i Påskemorgen. (Foto: Ingun Mæhlum/NRK)
I år er det Mari Bjørnsdatter Knudsen som har gleden av å starte morgenene på NRK sammen med de yngste seerne. Det blir konkurranser, serier og påskeunderholdning for både liten og stor når Påskemorgen sender direkte fra Tromsø hver morgen fra lørdag 4.april til mandag 13.april.

Det er blitt en tradisjon på NRK at morgenstundene i påsken feires med kos og hygge, spennende serier og fine filmer. Det blir Postman Pat for de minste, men også gjensyn med Hubert, Didrik og Dorte og det magiske treet, for å nevne noen.

I år skal alle påskebursdagsbarna feires i Påskemorgen. Hver dag feirer vi bursdagen til seerne, og Mari lover både lys og kake, samt morsomme triks som kan brukes i selskapet ditt.

Send din kylling til hønsehuset!
Påskemorgen sendes direkte, utendørs i Tromsø, og det blir vel ingen påske uten akekonkurranse i akebakken! Det blir også miljøkonkurranse hvor seerne skal svare på spørsmål om miljø og natur, og gi miljøtips til Mari som hun skal samle på i løpet av påsken.

Mari har dessuten tenkt å bruke påskemorgenene til å fylle hønsehuset sitt med flotte hjemmelagde høner, egg og kyllinger. Disse kan alle barna som ser Påskemorgen sende inn til Påskemorgen, NRK, 9291 Tromsø.

Gjester og MGPjr
Mari har invitert flere gjester til påskeferien sin. Finn Arve fra Ugler i mosen kommer i det første programmet. Vi får også møte flere av årets finalister i MGPjr, som kommer innom for å fortelle om spenningen og forventningen ved å være plukket ut til finalen.

Egenproduksjon fra NRK Program Riks, Tromsø (2009)
Programleder: Mari Bjørnsdatter Knudsen
Prosjektleder: Beate Hårstad Jensen
Pressekontakt: Anja Nylund Hagen, tlf 911 64 716
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900