Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 16. november 2004 kl 21.35 Den tredje vakten

Utvidet trussel

John
John "Sully" Sullivan (Skipp Suddutvh, t.v.) og Ty Davis jr. (Coby Bell) med arrestant. (Foto: Warner Bros.)
Et medlem i en av New Yorks MC-bander har to ganger angrepet dommer Barbara Halsted med livsfarlige eksplosiver – nå går villstyringen også til angrep på politiet. Og politikvinnen Cruz jakter på mannen som voldtok henne.

Politimannen Davis opplever å bli truet av medlemmet i MC-banden. Davis går til motangrep på det morderiske bandemedlemmet og forsøker å sette mannen fast med assistanse av
Sullivan.

Sullivan merker nå hvordan han begynner å komme på bedre fot med dommer Barbara Halsted.

Metode og feiling
Den opprinnelige planen var å komme på innsiden av et av New Yorks prostitusjonsmiljøer for å rydde opp i trafikken.

Politikvinnen Cruz poserte som gatepike for å skaffe innpass, men alt gikk galt. Mens hun jakter på mannen som voldtok henne, klarer kollegene å fullføre jobben ved hjelp av andre metoder.

Mer om serien
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Samarbeidet blir satt på prøve av politikvinnen Maritza Cruz. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivan (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Amerikansk action/dramaserie (2003)
Originaltittel: Third Watch (sesong 5)
Kveldens episode: Payback
Produsert av: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television
Med: Michael Beach, Coby Bell, Eddie Cibrian, Nia Long, Molly Price, Kim Raver, Anthony Ryuivivar, Skipp Sudduth, Tia Texada, Jason Wiles, Bonnie Dennison og Chris Bauer
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • Les mer 
  • Diverse