Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 13. oktober 2003 kl 00.25 Nattønsket

Kjærlighetshilsner på tv

Nattvertene Tom Erik Thoresen (f. v.), Aud Kathrine Danielsen, Ann Kristin Liestøl og Andreas Toft formidler platehilsner i
Nattvertene Tom Erik Thoresen (f. v.), Aud Kathrine Danielsen, Ann Kristin Liestøl og Andreas Toft formidler platehilsner i"Nattønsket". (Foto: Gorm Kallestad/Scanpix)
Nattradio blir nå også natt-tv. Er du fast lytter av "Nattønsket" på NRK P1 og NRK Petre? Nå kan du også oppleve det populære programmet på NRK2.

NRK byr nå på to timers direktesendt "Nattønsket" hver eneste natt i radioen og nå også på tv. - Dette er gøy. Vi tar i mot sms, e-post og fax rett inn i studio. Platene har vi liggende i datamaskinen. I løpet av sekunder kan vi oppfylle platehilsner. Gjennom TV-sendingene regner vi med enda tettere kontakt med lytterne og heretter også seerne, sier nattvertene Ann Kristin Liestøl, Andreas Toft, Tom Erik Thoresen og Aud Kathrine Danielsen.

"Nattønsket" vil gå som selvkjørt natt-tv på NRK2 alle netter unntatt natt til lørdag og natt til søndag. På NRK2 starter Nattønsket i etterkant av at det ordinære NRK2-programmet er slutt og vil vare fram til klokka 02.00.

Stor suksess
Radioens lilleputtkanal MPetre har hatt stor suksess med interaktivt selvkjørt MPetre-TV i helgene på NRK2. Programlederne i Nattønsket vil sende fra samme studio, og etter samme modell. Også i Nattønsket blir det chat og stor interaktivitet. Ber du om en platehilsen til kjæresten på et stort og rødt og hjerteformet kort, kan nattverten nå også vise det fram til kjæresten og alle andre på TV-skjermen.

Egenprodusert interaktivt program
Pressekontakt: Jon-Annar Fordal, 73 88 16 62,