Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 31. mars 2007 kl 19.55 Hvilket liv!

Drømmen om penger

Ben (Robert Lindsay) drømmer om båtkjøp, mens Susan (Zoë Wanamaker)  drømmer om ny varmtvannsbeholder (Foto: BBC)
Ben (Robert Lindsay) drømmer om båtkjøp, mens Susan (Zoë Wanamaker) drømmer om ny varmtvannsbeholder (Foto: BBC)
Ben har vært på båtutstilling, og kommer hjem helt båtfrelst. Men Susan setter foten ned, hun har andre prioriteringer som reparasjon av varmtvannsbeholderen. Rogers fremvisning av et flott, nytt armbåndsur ervervet gjennom pengesystemet "Pyramus", gir imidlertid Ben nytt håp.

Ben og Susan deltar på et Pyramus-møte, og blir helt fascinert av "evangeliet om salg til himmels". De kommer hjem helt i hundre, og med hauger av Pyramus-produkter å selge. Sønnen Michael lukter imidlertid lunta, han synes at det ligner mistenkelig på et pyramide-opplegg. Men da Roger dukker opp i en helt ny sportsbil, er ikke Ben til å styre.

Penger er én ting, å være selgere er en annen. Verken Ben eller Susan kan noe som helst om salg. Michael derimot, kommer med et tilbud: Han tilbyr seg å bli kvitt hele varelageret – mot en klekkelig sum, selvsagt. Dagligstuen fylles av folk og bokser, og Ben gjør sitt beste for å selge Pyramus. Det er ikke enkelt!

Roger blir tilkalt for å fortelle hvordan han fikk råd til sportsbilen, men da kommer sannheten for en dag: Han har arvet penger fra en tante. For å toppe det hele viser det seg at den nye varmtvannsbeholderen ikke virker – og at den kommer fra Pyramus.

Britisk komiserie. Sesong 6
Produsert av BBC
Originaltittel: "My Family"
Med Robert Lindsay (Ben), Zoë Wanamaker (Susan), Gabriel Thomson (Michael), Keiron Self (Roger), Siobhan Hayes (Abi) og Daniela Denby-Ashe (Janey)
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900
info@nrk.no