Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 8. august 2009 kl 19.40 Hvilket liv!

Elsk din nabo som deg selv


Etter å ha kjørt på naboens hund en gang for lenge siden, er Ben nokså forsiktig med å tirre Mr. Casey. Men så skjer uhellet: Han kjører på Mr. Casey selv!

Ben gjør alt han kan for å forsikre alle om at det var et uhell, og da Mr. Casey kommer hjem fra sykehuset, stiller Ben opp som hjemmehjelp for naboen sin. Naboen på sin side, utnytter situasjonen på det groveste.

En forsikringsagent dukker opp og lurer på om Mr. Casey svindler selskapet hans. Fra da av blir det full fart og enda flere forviklinger.

Om serien
Tannlegen Ben, kona Susan og den vanvittige flokken deres holder oss med selskap sju lørdager på rad i sommer. Dette er en av Storbritannias mest populær komedier, overdrysset med priser. Mange av NRKs seere vil kjenne igjen persongalleriet fra tidligere sesonger.

Eldste sønn, Nick, flyttet hjemmefra for en god stund siden, mens datteren, den enslige moren Janey, fortsatt bor hjemme sammen med lillegutt Kenzo. Det gjør også familiens skarpe hjerne, Michael, som nå er blitt student på 21 år med bleket hår og piercing i øyebrynet. Den sprø kusinen Abi og hennes beundrer Roger, samt Nicks venn, Alfie, er også med i den utvidede familien.

Noe av det avsindige som skjer i denne runden er at Michael går fra å være jomfru til å bli far i løpet av en og samme natt. Ben og Susan blir holdt som gisler i et bankran, Michael og Alfie utforsker nettdating, og Abi bestemmer seg for å gå i kloster. Som vanlig forsøker Susan og holde situasjonen under kontroll, mens Ben tråkker i salaten.

Britisk komedie (2008) (serie 8)
Originaltittel: My Family
Produksjon: DLT Entertainment UK Ltd./Rude Boy Productions for BBC
I rollene: Robert Lindsay, Pauline Quirke, Perry Benson, Zoë Wanamaker, Daniela Denby-Ashe Maxwell, Gabriel Thomson, Siobhan Hayes, Keiron Self, Rhodri Meilir, Nicolas Grace
Pressekontakt: Sidsel Mundal, 414 52 326 / 23 04 92 82
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900LENKER
  • Les mer