Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 18. januar 1999 kl 20.00 Leo og Isabel

Leo og Isabel (ttv)

NRK2 mandag 18. januar kl 20.00
Leo og Isabel (3:17)

Kjærlighetsforviklinger
Søstrene Lukens, med Isabel i spissen, sørger for skikkelige kjærlighetsforviklinger i kveldens episode. Leo må spille rollen som Jennifers kjæreste Dean, og havner i et sjalusidrama hjemme hos familien Lukens.
Leo har enda ikke møtt Isabels familie, og det er litt av et førsteinntrykk familien får av den unge mannen.
Leo og Isabel avtaler at han skal tute når han for første gang kommer for å hente henne hjemme hos hennes foreldre. Det gjør han, men Isabels søster Jennifer, tror han er en mann som skal vise henne en bruktbil hun vurderer å kjøpe. Jennifer setter seg dermed ved rattet og sammen kjører de avgårde før Leo får sukk for seg. Isabel og den andre søsteren Karen ser at de kjører, hiver seg inn i Karens bil og kjører etter. I mellomtiden har Leo fortalt Jennifer hvem han egentlig er og de returnerer til Isabels hjem. Men der står Isabels forsmådde forlovede, Everett. For å redde situasjonen, presenterer Jennifer Leo som sin kjæreste Dean. Men så dukker den virkelig Dean opp, og nå er forvirringen total.

Om serien
\"Leo og Isabel\", som har originaltittelen \"Relativity\", er en først og fremst en romantisk serie. \"Love is on the air\", sa produsentene selv da de lanserte serien. Det var på tide med en TV-serie hvor romantikk, kjærlighet og familiebånd sto i høysetet. \"Leo og Isabel\" er en realistisk serie om moderne, komplekse kjærlighetsforhold.
Kimberly Williams, som spiller Isabel, ble først kjent fra filmen \"Father of the Bride\" og \"Father of the Bride II\" hvor hun spilte mot Steve Martin og Diane Keaton. Så returnerte hun til skolebenken, og dukket opp igjen i Hollywood etter endt utdannelse. David Conrad spiller Leo og er egentlig teaterskuespiller. Han har også spilt i flere filmer, blant andre \"Snow White in the Black Forest\" mot Sigourney Weaver og Sam Neill og i filmen \"Under Heat\".

I rollene:
Isabel Lukens- Kimberly Williams
Leo Roth- David Conrad
Everettt Moreland- Randall Batinkoff
David Lukens- Cliff De Young
Eve Lukens- Mary Ellen Trainor
Doug Kroll- Adam Goldberg
Jennifer Lukens- Poppy Montgomery
Rhonda Roth- Lisa Edelstein
Hal Roth- Robert Katims
Jake Roth- Devon Gummersall
Barry Roth- Richard Schiff
Karen Lukens Bender- Jane Adams
Internettadresse:
http://www.crl.com/alfredo/friends/relativity/
relativitymain.htm
NRK2 mandag kl. 20.00

Bilde (elektronisk via NTB/Internett/Data-TV)
Søte Poppy Montgomery spiller rollen som Isabels ville lillesøster Jennifer.

Amerikansk dramaserie fra 20th Century Fox
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56