Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 9. juni 1999 kl 20.10 Billetten

Billetten (ttv)


NRK1 onsdag 9. juni kl 20.10
Billetten (2:7)

Spørrelek for reiselystne

Med forkjærlighet for England og engelsk historie stiller den kjente \"burgermester\" Marvin Wiseth opp i det andre programmet i den sommerlige fjernsynsutgaven av \"Påskelabyrinten\". Reisefølge er forretningskvinnen Hilde Kristin Aasarød.
Wiseth gikk av som populær Høyre-ordfører i Trondheim i fjor og er nå informasjonsdirektør i Sparebanken 1 Midt-Norge. Den populære trønderen håper at \"Billetten\" i kveld vil bringe ham til England, der han har tilbragt utallige ferier, både som turist og guide.
Hjelp til å svare på reisespørsmålene og til å holde orden på oppsparte lommepenger, får han av forretningskvinnen Hilde Kristin Aasarød, som driver eget bilfirma i Trondheim.
Konkurranse på reisen sørger Eli Arnstad og Knut Schröder for. Begge håper på en plass i finalen den 14. juli, der premien er en weekend-billett i Europa.
Eli Arnstad er tvillingsøsteren til svangerskapspermitterte oljeminister Marit Arnstad. Hun er nyansatt direktør for Stiklestad Nasjonale Kulturhus i Verdal, som åpnet i 1992. Kulturhuset er et sentralt kraftsentrum for teatervirksomhet i Nord-Trøndelag og Trøndelag forøvrig.
Som makker har Eli Arnstad den fargerike direktøren for regionsykehuset i Tromsø, Knut Schröder. Han er en kjent profil i den medisinske verden, men har også ved flere anledninger fått prøve sine skuespillertalenter som komiker i Tromsø.

Om serien
Familieprogrammet \"Billetten\" er en sommerlig fjernsynsversjon av det populære P1 programmet \"Påskelabyrinten\". Med Trondheim som utgangspunkt drar deltakerne i den nye reise-spørreleken ut i verden med lommepenger etter innsats.
Hver onsdag i syv uker framover kan vi følge deltakerne på \"den fornøyelige reisen\". Programserien er lagt opp med åtte tomannslag med mer eller mindre kjente fjes som konkurrerer etter et cup-system med fire innledende runder og to semifinaler. Vinnerlaget i hver semifinale møtes i studio til et spennende finaleoppgjør. Ved hjelp av bilder, filmklipp og gjenstander skal deltakerne finne fram til reisemål i inn- og utland.
Dommer er selveste sjefen for den tradisjonsrike, radiosuksessen \"Påskelabyrinten\", Viggo Valle. Han deler ut lommepenger på reisen med mer eller mindre raus hånd.

NRK1 onsdag kl 20.10

Bilde (Via Scanpix/Internett)
Knut Schröder (t.v.) og Eli Arnstad får konkurranse fra Marvin Wiseth og Hilde Kristin Aasarød i kveldens utgave av \"Billetten. (Foto: Ned Alley).

Egenprodusert fra NRK Sør- Trøndelag
Programleder: Andreas Lunnan, 73881200, 90596479
Dommer: Viggo Valle
Prosjektleder: Henning Skjæret
Produksjonsleder: Ma Rosnes
Pressekontakt i Fjernsynets informasjonsavdeling: Siri G. Meyer, tlf. 23048123