Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 30. august 2004 kl 16.30 Guru

Nytt ettermiddags-tv for unge

Gjertrud Eia, Jonna Støme og Are Valle Skjervan lager røff og uredd ettermiddags-tv. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Gjertrud Eia, Jonna Støme og Are Valle Skjervan lager røff og uredd ettermiddags-tv. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Fra mandag til torsdag er det Guru som ruler på NRK1. Den første halvtimen blir det spennende serier, så overtar studio med direktesendt underholdning for unge i alderen 12 til 14 år.

Mandag, onsdag og torsdag er Jonna Støme som er guru i studio. Han skal ikke gjøre jobben helt alene, med seg får han tre medprogramledere mellom 12 og 14 år som skal hjelpe ham hver sin dag.

Hver tirsdag blir det Sportsguru, der Gjertrud Eia og Are Valle Skjervan både er programledere og produsenter. Det blir hovedvekt på de litt smalere idrettsgrenene, som for eksempel snowboard, skateboard eller kanskje kajakk-basket?

Spennende serier!
Det blir mange kule serier i Guru. På mandager sendes den amerikanske tegnefilmserien "Stor, større, størst", og dagen etter "Totalt genialt!", en australsk serie der det skjer mystiske ting… Onsdag er det tid for "Hemmelige agenter", en dramaserie fra New Zealand om topphemmelige agenter som kjemper mot superslemme skurker for å redde verden mellom lekselesingen. Etterpå sendes "Creature Comforts: Hvordan har vi det", en britisk animasjonsserie om ulike dyr og hva de bekymrer seg for. Torsdag møter vi Ellie som mest av alt ønsker seg en kjæreste i "Guttegærne jenter", en britisk dramaserie.

Lær av David Beckham!
På tirsdager er det tid for den britiske sportsserien "Du kan også skru’n som Beckham", der Beckham selv kommer med tips og viser sine egne teknikker og ferdigheter.

Egenprodusert underholdningsprogram fra NRK Barn og ungdom
Programledere: Jonna Støme, Gjertrud Eia og Are Valle Skjervan
Prosjektleder: Bård Nygaard Sandnes
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252